skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Molde tapte på overtid

Brann ga seg aldri og scoret to ganger i løpet av de siste ni minuttene i en dramatisk kamp mot Molde søndag kveld. En sterk sluttspurt og et straffespark på overtid sikret Brann 3-2-seier og alle poengene.

Publisert 25.07.2004 23:38.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Molde (NTB): Dette var nesten for mye av det gode. Ti minutter før slutt slåss vi for uavgjort. Så fikk vi straffe på overtid, og kunne ta med oss alle poengene, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til NTB.

Vågnes oppgitt

Robbie Winters ble Branns og banens store spiller på Molde stadion. Han scoret det første målet for Brann, slåss hardt for å få et utligningsmål i sluttminuttene og klarte det.

Så ble Branns Kristian Ystaas felt på en slik måte at dommeren mente det kvalifiserte til straffespark. Den satte Raymond Kvisvik i mål, og seieren var sikret på overtid for Brann.

- For oss var dette som å gå fra himmel til helvete i løpet av noen få minutter, sa en oppgitt Molde-trener Reidar Vågnes etter kampen.

Han satte ut Magne Hoseth i det 83. minutt. Etter dette kom
Molde helt ut av rytmen, og Brann kunne score to ganger.
Vågnes sa at Hoseth ble satt ut fordi han ikke orket å løpe. For Hoseth kan søndagens kamp ha vært hans siste på Molde stadion.

Hoseth god

Molde, uten en rekke av profilene på plass, spilte en god første omgang, og så ut til å dra seieren i land. Men laget begynte å vakle da Brann pøste på med folk fremover.

Molde åpnet scoringsballet etter fem minutter da høyre-back og kaptein Trond Strande sendte en velplassert lyre over
Brann-keeper Håkon Opdal og i mål. Opdal og Brann-forsvaret var rystet etter at Moldes Kai Røberg traff stolpen på åpent mål like før.

Brann utlignet sju minutter senere på frispark. Et innøvd trekk gikk via flere Brann-spillere før raske Robbie Winters ekspederte ballen i mål fra kloss hold, utagbart for Molde-keeper Lars Ivar Moldskred.

Molde kunne gå til pause med 2-1-ledelse etter at Magne Hoseth scoret direkte på frispark fra 18 meter. Ballen berørte et Brann-bein og skiftet retning før den gikk i mål.

Hos Molde gjorde spesielt Petter Rudi, men også Magne Hoseth en god kamp. Det gjorde også den offensive og viljesterke høyrebacken hos Molde, Trond Strande.

Lars Ivar Moldskred debuterte som keeper for Molde og klarte seg godt.