skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Nye poeng til alle lagene?

Sist helg karret alle våre tre topplag til seg viktige poeng i fotballrunden.Nå venter to nye hjemmekamper i førstedivisjon, samtidig som Molde skal i aksjon på landskamparenaen.

Publisert 02.07.2004 10:30. Oppdatert 02.07.2004 11:29.
Av Rune Hustad

Og for Molde sin del er det Lyn som står på motsatt banehalvdel. Lyn ligger fire poeng foran Molde, og med tanke på å henge med i det øvre sjiktet på tabellen blir dette med andre ord en viktig kamp for Molde. Spørsmålet er jo om laget er godt nok til det, men i de to siste kampene har ihvertfall laget greid å unngå baklengsmål, og det er jo ihvertfall en viktig start. Og når det gjelder baklengs, dette blir den siste kampen til midstopper David Ljung. Tidligere denne uka skrev han under for svenske Helsingborg etter å ha spilt 62 kamper for Molde. Etter kampen setter han kursen for sitt hjemland. Lyn på sin side må klare seg uten den tidligere Moldespilleren Jo Tessem som har reist tilbake til sin engelske klubb. Lyn har vært et bra hjemmelag denne sesongen, men forhåpentligvis kan Molde kjempe seg til ihvertfall et poeng i det som er den siste kampen før ferien i tippeligaen. Selv om den spilles før ferien, så er dette også den første kampen hvor Molde møter et lag de har spilt mot tidligere denne sesongen. Oppgjøret mot Lyn var årets første hjemmekamp, og den kampen vant Molde 2-0 etter en strålende kamp av MFK.

Joakim Austnes ble match-vinner for Aalesund sist helg.

Nye tre hjemmepoeng

Aalesund spiller opp til kamp hjemme mot Moss søndag. Og, på hjemmebane har Aalesund bare seire denne sesongen. Moss dummet seg ut på hjemmebane sist helg mot Tromsdalen, men har frem til det vist brukbar form. Uansett skal Aalesund være et bedre lag enn Moss, og tre poeng er nødvendig for å fortsatt ha kontroll på andreplassen. De to andre topplagene, Sandefjord og Start, skal møtes i Sandefjord, og det betyr at et, og kanskje begge lagene kommer til å avgi poeng i helga. Dermed vil en trepoenger være ekstra viktig for de oransje.Harald Aasland Riise har alle muligheter til å lede laget til tre nye poeng søndag. Foto:Arne Flatin, NRK.

Hødd favoritter

Hødd har endelig begynt å vise ordentlige takter i årets førstedivisjon. Og på søndag skal tar de imot bunnlaget Vard på Høddvoll. Dermed får Hødd en gyllen mulighet til å legge nedrykksstreken enda lenger bak seg, og den bør de definitivt ta godt vare på. Mot Vard er ikke annet en tre poeng godt nok, og det er nok Hødd også klar over selv. Og med de to siste seirene som ballast, så er det liten tvil om Hødd også er gode nok til å sikre seg tre poeng.

OBS!På grunn av EM-finalen i fotball, spilles alle kampene på søndag allerede klokka 16!

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no