skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

"Bare" U for Molde

Bodø/Glimt har skuffet hjemmepublikummet denne sesongen og bare scoret to ganger hjemme på Aspmyra. Søndag fikk laget likevel poeng etter 0-0 mot Molde.

Publisert 28.06.2004 05:42.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Etter halvspilt serie står fjorårets serietoer bokført med
fattige elleve scoringer. På sju hjemmekamper har laget scoret kun i en av dem. Det var i 16. maifesten med 2-1 over Tromsø. Det er både uflaks og udyktighet at vi ikke får det til. Vi spiller både trangt og til tider for vanskelig, sa Glimt-trener Øystein Gåre.

Det nærmeste laget var scoring mot Molde var et skudd fra Stig Johansen i stolpen. Også Molde hadde en ball i treverket etter at Glimt-keeper Tor Egil Horn slo ballen i tverrliggeren etter et Molde-skudd.

Dette var en positiv kamp med tanke på det ene poenget. Det
nytter ikke å være kravstor i den situasjonen vi er havnet i, sier Bodø/Glimts bestemann Stig Johansen.

Atypisk 0-0

Det var ingen typisk 0-0-kamp og det var bra med muligheter for begge lagene. Det kunne kanskje vært et par scoringer på hvert av lagene. Bodø/Glimt var det klart beste i 1. omgang og så ikke ut til å savne midtbanegeneral Runar Berg, som var suspendert etter rødt kort sist. Det første kvarteret etter pause overtok Molde, men mot slutten av kampen tok vertene over igjen.

Rudi skuffet

Jeg er skuffet og misfornøyd med at vi ikke spiller bedre enn det vi gjør. Vi burde slått Glimt som er i de problemene de er og som dessuten har spilt cup så sent som torsdag, sa Petter Rudi. (NTB)

Kampfakta

Bodø/Glimt Molde 0-0

Aspmyra stadion

3695 tilskuere

Dommer: Per Ivar Staberg, Harstad.

Gult kort: Olav Råstad, Bodø/Glimt, Erlend Ormbostad, Magnus Kihlberg, Molde.

Molde (4-3-3): Eddie Gustafsson, Martin Høyem, Marcus
Andreasson, David Ljung, Erlend Ormbostad Petter Rudi, Magne Hoseth, Magnus Kihlberg Anders Hasselgård (Øyvind Hoås fra 69.) Bernt Hulsker (Arild Stavrum fra 79.), Stig Arild Råket (Kai Røberg fra 85.).

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no