skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Full fart på bortebane

Aspmyra er arene for oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Molde.
Aspmyra er arene for oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Molde.
Sist helg ble det full pott for Molde, Aalesund og Hødd i fotballrunden. I helga blir det nok vanskeligere, for da skal alle i aksjon på bortebane.

Publisert 25.06.2004 10:32.
Av Rune Hustad

Molde skal ut i en meget viktig kamp mot Bodø/Glimt. Nordlendingene ligger tre poeng bak Molde på tabellen, og seier til Molde vil bety at laget tar et kraftig steg vekk fra de nederste lagene på tabellen. Bodø/Glimt vet selvfølgelig også hvor viktig denne kampen er, og derfor ligger det an til et bikkjeslagsmål på Aspmyra. Molde har gjort det brukbart på bortebane denne sesongen, og med raske spillere på topp, er det lov til å håpe at suksessen fra sist helg fortsetter. Hovedtrener Reidar Vågnes er også tilbake på benken etter et trener-seminar i regi av UEFA i Portugal. Der var han sammen med blandt andre Ola By Rise, Gaute Larsen og Øystein Gåre. De to førstnevnte har han allerede slått, så får søndagen vise om han også setter på plass nok en kursdeltager.

Tor Hogne Aarøy scoret to mål sist helg. Følger han opp mot Kongsvinger?

AaFK til de dype skoger

Aalesunds Fotbalklubb fortsetter å være utilnærmelig på hjemmebane. Søndag er det imidlertid bortekamp igjen, denne gangen mot Kongsvinger. Laget fra de dype skoger i Hedmarken begynte bra, men har trøblet det til for seg selv i det siste. Faktisk har ikke laget vunnet på de fem siste seriekampene, og de greide heller ikke å ta seg videre i cupen på onsdag. Derfor burde det være muligheter for at Aalesund igjen kan sikre seg en trepoenger på bortebane. Og, det hadde jo også vært en fin, forsinket bursdagsgave til klubben som fyller 90 år i dag, fredag. Når det gjelder tabellsituasjonen blir dette en avgjørende kamp for om Kongsvinger fortsatt skal henge med i toppen. Derfor blir det nok et fullskjerpet hjemmelag, men tre poeng bør være innen rekkevidde for 90-årsjubilanten.

Geir Televik scora sist helg sitt mål nummer 170 for Hødd.
Foto:Arne Flatin, NRK.

Hødd håpløse borte

Hødd har klatret over streken etter to seire på rad. Disse har imidlertid kommet på hjemmebane, og nå venter bortebane for Hødd. På fremmed grunn har laget bortimot vært hjelpeløse i lang tid, og så spørs det da om de kan greie å rette opp den begredelige bortestatistikken mot Raufoss. Raufoss ligger under streken, to poeng bak Hødd, men laget har sikret seg poeng i de fire siste seriekampene. Det er ingen tvil om at det blir en vanskelig oppgave for Hødd, og full innsats må ihvertfall til dersom Hødd fremdeles skal ha Raufoss bak seg på tabellen.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no