skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Endelig Molde-seier

Molde vant endelig på en kamp igjen. Ikke siden 2-0 over Rosenborg på Lerkendal 16.mai har MFK vunnet i Tippeligaen.
Mot Stabæk kom alle målene det siste kvarteret i 3-0-triumfen. Bernt Hulsker(bildet) laget det siste målet.

Publisert 20.06.2004 20:59.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Det så nesten ut til å gå mot en ny kjedelig 0-0 kamp mellom Molde og Stabæk da David Ljung laget 1-0 etter corner fra høyre. På bakerste stolpe i duell med Inge Andre Olsen fikk han ballen i nota nesten med brystkassa og skuldera.

Hasselgård-perle

Etter dette løsnet det for MFK, og Anders Hasselgård fyrte av et langskudd like etter. Dermed var seieren sikret. På overtid satte Bernt Hulsker punktum med 3-0 da Stabæk allerede hadde resignert.

Med denne seieren bør Molde få inn ny selvtillit i laget. De tre poengene gjorde også at laget har fått et pusterom til bunnlagene i Tippeligaen. Likevel er det langt opp og fram før ny kontrakt er sikret.

Hulsker i forhandlinger

Bernt Hulsker ble kåret til Moldes bestemann, bare noen dager etter et mislykket treningsopphold i svenske AIK. Hulsker sier til NRK at han regner med å gå i forhandlinger med Molde om ny kontrakt med det første. Han er Bosmann-spiller fra nyttår, og Hulsker holder alle mligheter åpne.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no