skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Full pott på alle tre?

Molde-trener Reidar Vågnes er opptatt med UEFA-trenerseminar i Portugal.
Molde-trener Reidar Vågnes er opptatt med UEFA-trenerseminar i Portugal.
I tippeligaen og førstedivisjon skal to av våre lag ut i viktige bunnkamper i helga. Molde mot Stabæk, og Hødd mot Tromsdalen.

Publisert 18.06.2004 10:53.
Av Rune Hustad

Molde, uten hovedtrener Reidar Vågnes på benken, tar altså imot Stabæk søndag. Få hadde vel trodd før sesongstart at dette rett og slett kom til å bli et bunnoppgjør, men faktum er ihvertfall at det er lag nummer 10 og 11 på tabellen som møtes. Begge lagene står med 11 poeng, og for Molde så blir det viktig å sikre seg en tre-poenger på hjemmebane. Det har ikke vært så altfor mange av de i år, faktisk bare en, men en seier mot Stabæk vil hjelpe veldig.
Stabæk er heller ikke noe stort bortelag, så dette er en kamp hvor mulighetene for en Molde-seier absolutt bør være tilstede.

Molde-trener Reidar Vågnes er altså fremdeles i Portugal i forbindelse med et trener-seminar som UEFA arrangerer. Også Stabæk-trener Gaute Larsen deltar på dette seminaret.

Tommy Sylte får kanskje sin kamp nummer 300 på søndag.
(Foto:Arne Flatin)

Bør ta tre viktige poeng

I førstedivisjon skal altså Hødd ut i en veldig viktig kamp i bunnstriden. Tromsdalen ligger aller nederst med fire poeng, og er et lag Hødd skal slå, og dermed benytte muligheten til kanskje å komme seg over streken igjen. Hødd gjorde en god kamp mot Moss onsdag, og bør absolutt være kapable til hjemmeseier. Tommy Sylte passerer 300 spilte kamper for Hødd på søndag, dersom han spiller. Sylte sliter nemlig med en skade, og er usikker før kampen. Fremdeles er det også slik at mange Hødd-spillere står i fare for kort-karantene, i og med at de står med to gule.
Kaptein Amund Skiri lover at AaFK skal heve seg søndag.

Må reise kjerringa

Aalesunds Fotballklubb må reise kjerringa hjemme mot Hønefoss søndag. Laget gikk på en smell mot Start onsdag, og trenger alle tre poengene for ikke å bli hektet av i teten. Hjemme på Kråmyra har Aalesund bare seire, og Hønefoss er også et lag som skal slåes hjemme. Hønefoss ligger imidlertid utsatt til på tabellen, og trenger alle de poengene de kan få. Dermed får vi nok en gang bevis for at ingen kamper er lette i årets førstedivisjon, men uansett bør tre poeng innkasseres i helga.Mulighetene er derfor tilstede for at alle våre tre lag sikrer seg viktige seire i helgas runde. Svaret får du på NRK P1 søndag fra 1745.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no