skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Bernt Hulsker til AIK

Moldespiller Bernt Hulsker skal prøvespille for svenske AIK denne uken. Trener Reidar Vågnes skal ha gitt grønt lys for salg av Hulsker.

Publisert 14.06.2004 14:44.
Bernt Hulsker satte seg på flyet til Stockholm i dag. Dersom det dukker opp et konkret tilbud, er han ikke fremmed for en overgang til svensk fotball, skriver Romsdals Budstikke.

Hulsker sier at han reiser til Stockholm for å se på forholdene, og at han er tilbake i rosenes by torsdag. Direktør i Molde Fotball, Espen Silseth, beskrefter overfor Romsdals Budstikke at MFK-ledelsen stiller seg åpen til et salg av Hulsker.

AIK befinner seg i dag et godt stykke nede på den tabellen i Allsvenskan. Nå i EM-pausen har AIK hatt flere spisser på prøvespill.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no