skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Revansjehelg?

Alle våre tre lag røyk ut av Norges-mesterskapet i fotball på onsdag. På søndag venter mulighetene for revansje for blandt andre Molde-kaptein Magnus Kihlberg.

Publisert 11.06.2004 11:01.Det var nok utvilsomt Molde sitt tap som var det verste tapet når det gjaldt cupresultatene på onsdag. Spillerne ble i ettertid hudflettet av blandt andre klubbdirektør Espen Silseth, og i dag går Magne Hoseth ut i Romsdals Budstikke og sier unnskyld på vegne av spillerne for måten de opptrådde på på onsdag.

Bør plukke trepoengere

Forhåpentligvis tar laget nå samling i bånn, og gjør seg klar til full innsats mot HamKam på Briskeby søndag. Bortekampen blir ingen enkel oppgave, men et HamKam-lag som bare så vidt kom seg videre i cupen mot et førstedivisjonslag, bør det være mulig å komme på talefot med. Og, nå er det også viktig for Molde å sikre seg en tre-poenger. Laget har spilt tre uavgjorte på rad, og slikt blir det i det lange løp for lite poeng ut av. Men, for all del, uavgjort på bortebane er jo i utgangspunktet ikke så aller verst.

Viktig toppoppgjør

Aalesund har forhåpentligvis trent på straffespark etter at laget bommet på alle sine tre straffer mot Kongsvinger. Det sto altså uavgjort etter full tid i cupoppgjøret, og det viste forhåpentligvis at AaFK nå etterhvert begynner å finne tilbake til gamle takter også på bortebane.

Nå venter altså en hjemmekamp for AaFK, og selv om motstanderen er Bryne, så er mulighetene så absolutt tilstede for en hjemmeseier igjen. Aalesund må riktignok klare seg uten Christian Steen i midtforsvaret, men gode erstattere finnes, så det går nok bra. Med borteseier kommer faktisk Bryne a poeng med Aalesund, så det er liten tvil om viktigheten av denne kampen.

Tar Hødd poeng borte?

Hødd tapte som forventet cupoppgjøret borte mot Brann, selv om tapet kanskje ble i største laget. Nå venter et vanskelig borteoppgjør mot Mandalskameratene, som slo ut Sogndal fra cupen onsdag. MK har vunnet sine siste tre kamper på hjemmebane, og med et Hødd-lag som sliter på bortebane, så kan dette bli mer en tøft nok. Men, forhåpentligvis viste seieren sist helg at Hødd er på rett veg, og at laget også kan plukke poeng på bortebane. Flere sentrale Hødd-spillere har forøvrig to gule kort nå, og det kan føre til at det blir enda tynnere i Hødd-stallen etter helga..


Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no