skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Hoås berget poeng for Molde

Molde på et av sine mange angrep uten å lykkes.
Molde på et av sine mange angrep uten å lykkes. Foto: Gunnar Sandvik
Molde var minutter fra å gå på et nytt tap på hjemmebane. Men så dukket fyrtårnet Hoås opp og reddet dagen.

Publisert 06.06.2004 20:21. Oppdatert 06.06.2004 20:47.
Sogndal sikret seg ett poeng i 1-1-kampen mot Molde, og var faktisk bare noen fattige minutter fra å ta med seg full pott.

Spillemessig var Molde helt overlegne, spesielt i første omgang og siste halvdel av annen omgang.

Likevel var det Sogndal som tok ledelsen på en forunderlig måte, med et frispark fra 35 meter som gikk direkte inn via stolpen.

Publikum måpte

Mannen bak kunststykket var høyrebacken Robbie Russell, som sammen med keeper Terje Skjeldestad var Sogndals beste.

Publikum på Molde stadion trodde knapt det de så da ballen spratt inn bak Molde-keeper Eddie Gustafsson.

Sjansefattig

Selv om Molde var spillemessig best, var det langt mellom de opplagte sjansene. Det skyldtes delvis at Molde gjennom hele denne sesongen har slitt med det siste og avgjørende trekket, og delvis at Sogndals midtstoppere Kjetil Holvik og Børre Steenslid ryddet godt opp.

I slutten av annen omgang pøste Molde på med friske krefter
fremover. Da kom også sjansene på løpende bånd, men mål ble det først da det gjensto to minutter av ordinær tid.

Øyvind Hoås berget ene poenget for Molde.

Hoås reddet dagen

Innbytter Øyvind Hoås satte inn sitt første mål for året i en ordinær eliteseriekamp.

For Molde-publikum var bare seier godt nok i denne kampen, men slik kampen utviklet seg ble uavgjort, for øvrig den femte for Molde i år, nesten som en seier.

Med en effektiv måltjuv i angrepsrekka ville årets Molde-lag trolig ha befunnet seg et helt annet sted på tabellen enn i bunnstriden.

Følte seg snytt

Verken Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen eller Moldes Odd Berg var fornøyd med bare det ene poenget.

Begge følte seg snytt for to poeng.

- Men det viktige for oss er at vi nå er inne i en positiv
periode hvor vi tar poeng jevnt og trutt. Det er lenge til
oktober, sa en optimistisk Halvorsen.

Hoseth best - igjen

Hos Molde var igjen Magne Hoseth den dominerende spilleren, og han var også banens beste spiller.

For Molde glir det godt ute på banen, men Reidar Vågnes og Odd Berg har nok en effektiv goalgetter på ønskelista. Årets angrepsspillere har bare scoret fem mål på ti kamper.

- Fortjent

- Vi har slitt på hjemmebane i år, og må gjøre noe med det. Aldri har vel et mål vært mer fortjent enn dagens utligningsmål, sa en delvis fornøyd Odd Berg etter kampen.