skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Viktige kamper i kø

Scorer Stig Arild Råket for Molde igjen?
Scorer Stig Arild Råket for Molde igjen?
Molde har på søndag mulighetene til å legge Sogndal ett godt stykke bak seg på tabellen. Også for Aalesund og Hødd venter viktige kamper i førstedivisjon.

Publisert 04.06.2004 10:37. Oppdatert 04.06.2004 11:28.


Selv med bare ett poeng klatret Molde to plasser på tabellen etter uavgjort mot Odd Grenland. Nå har Molde også muligheten til å legge Sogndal ordentlig bak seg på tabellen, for med seier søndag vil Molde være sju poeng foran laget fra saftbygda.

Begge lagene kommer fra uavgjortkamper i sist serierunde, men mens Sogndal er storførnøyd etter 3-3 mot Rosenborg, så er Molde skuffet over at de bare greide 1-1 mot ett Odd-lag som var redusert til 10 mann.

Bare en seier hjemme

Hjemme på Molde stadion har det bare blitt en seier så langt for MFK, noe som rett og slett er for dårlig. Forhåpentligvis greier laget å gjøre noe med den statistikken søndag, og nå er det også viktig med en seier, og ikke "bare" uavgjort. For, tabellen er jevn, og hjemme mot Sogndal bør tre poeng skrives på konto etter kampen.

Amund Skiri puttet to for AaFK sist. Kommer han på scorings-lista til helga igjen?

Toppkampene i kø

Aalesunds Fotballklubb skal ut i den første av en lang rekke toppkamper mot Sandefjord søndag. Sandefjord har ikke tapt hjemme i år, og i utgangspunktet er nok en U ett resultat AaFK kan være fornøyd med. Sandefjord var laget som Aalesund snappet opprykksplassen fra i siste serierunde i 2002, og dermed ligger det an til ett revansjeoppgjør i helga.

Før juni måned er over har Aalesund forøvrig spilt mot Bryne, Start, Hønefoss og Kongsvinger. Med andre ord, AaFK går tøffe tider i møte.Kenneth Giske er klar for Hødd søndag.

Viktig oppgjør i bunnen

Hødd skal ut i ett meget viktig oppgjør i den andre enden av tabellen. På hjemmebane venter Pors Grenland, ett lag som innehar den siste trygge plassen på tabellen. Pors ble forøvrig fratatt to poeng i går, etter at laget har brukt spillere som ikke var klare for klubben. Dermed står begge lagene med fem poeng, og en seier for Hødd vil hjelpe laget veldig.

Hødd kan også gå denne kampen litt mer optimistisk i møte enn vanlig. Blandt annet er Kenneth Giske nå klar for klubben, og kanskje gjør også Geir Televik comeback. Dermed burde laget ha muligheten til endelig å sikre seg full pott, noe laget ikke har klart i seriespillet siden 2.mai. Skulle derimot laget gå på ett tap, ser det virkelig ille ut for Hødd denne sesongen.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no