skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Hødd må kjempe for poengene

Etter at alle de tre topplagene våre tok seg videre i Norgesmesterskapet er det nå klart for serien igjen. Harald Aasland Riise og hans Hødd skal ut i viktig bortekamp mot Strømsgodset.

Publisert 28.05.2004 10:20.
Av Rune Hustad

Hødd sliter voldsomt med skadede spillere, og på onsdag måtte Lars Ivar Moldskred komme inn som spiss! I tillegg måtte laget gjennom en halv time ekstra spilletid for å slå ut Byåsen, og det var vel ikke helt det slitne Hødd-spillere trengte. Men, laget greide å reise seg etter å ha ligget under mot Byåsen, og det er en positiv opplevelse laget må ta med seg. Strømsgodset på bortebane blir ikke enkelt for Hødd, men problemet er nå at situasjonen har blitt slik at Hødd nesten må ha poeng. Ja, det er fremdeles tidlig, men det å igjen skulle kjempe med ryggen mot veggen vil bli en slitsom affære for Høddrane. Uansett, det går ikke an å regne med poeng i denne kampen, men det er lov til å håpe!

Rune Johansen har scoret flittig for AaFK i det siste.

Suverene hjemme

Aalesund derimot bør, og skal vinne hjemme mot Vard Haugesund. På Kråmyra har laget til nå vært ustoppelige, og de har en målforskjell på 17-4 på fire kamper. Aalesund sine tøffeste motstandere i opprykkskampen skal alle ut i vanskelige oppgjør, og dermed har AaFK nå en mulighet til å komme seg opp blandt de to beste på tabellene etter helgas serierunde. Rune Johansen har forøvrig scoret mange mål på Kråmyra de siste kampene, og det skal bli spennende å se om han fortsetter den gode trenden.Gjort det vanskelig for seg selv

Molde har så langt denne sesongen gjort det vanskelig for seg selv. Laget har vært ustabile, men på sitt beste viser laget at de kan hamle opp med hvemsomhelst, også på bortebane. Dermed kan det bli poeng på Molde når laget på tirsdag møter Odd Grenland. Noen enkel oppgave blir det definitivt ikke, men nå kan det se ut om ihvertfall de tre midtbanespillerne Hoseth, Rudi og Kihlberg alle kan være på banen samtidig. Og så er det bare å håpe at spillerne også finner veien til nettmaskene.

Midtbanetrioen Magne Hoseth, Petter Rudi og Magnus Kihlberg ser alle ut til å være klar til kampen mot Odd Grenland.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no