skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Vil Molde og Hødd reise seg igjen?

Kjetil Rekdal møter gamleklubben mandag.
Kjetil Rekdal møter gamleklubben mandag.
To tap og en seier ble fasiten etter serierunden på torsdag. Søndag og mandag er det nye poengmuligheter igjen i tippeligaen og førstedivisjon.

Publisert 21.05.2004 10:24.
Av Rune Hustad

Ikke overraskende tapte Molde borte mot serieleder Tromsø. Molde hadde sine muligheter etter at de kom under 2-0, men laget nådde altså ikke helt frem. Nok en gang kom Molde skeivt ut fra start, og det har vært et problem i flere kamper denne sesongen. Forhåpentligvis er laget topp skjerpet fra start mot Vålerenga på mandag. Kampen er flyttet til mandagskvelden på grunn av TV-dekning, og nok en gang skal altså Molde ut mot ett av topplaga i divisjonen. Vålerenga har problemer med å score mål, og hjemme bør Molde så absolutt være på talefot med Kjetil Rekdal sine menn. Og, tabellen er så jevn at det må plukkes poeng jevnlig, og på hjemmebane fbør det bli minst ett, og aller helst tre. MFK må spille uten Magne Hoseth i denne kampen etter at han har fått tre gule kort. Petter Rudi ble skadet mot Tromsø, og må også han stå over er midtbana sterkt svekket, men forhåpentligvis er Rudi tilbake mot Vålerenga.

Ujevn borte

Aalesunds Fotballklubb laget målfest hjemme mot Tromsdalen Kristi himmelfartsdag. 6-0 vant Aafk, som skal ut mot Raufoss på bortebane søndag. Aalesund har vunnet en, tapt en og spilt en uavgjort på bortebane i år, mens de har vunnet alle hjemmekampene.

Mot Raufoss bør laget imidlertid også kunne sette standarden på bortebane. Raufoss har kun fire poeng så langt, og Aalesund bør kunne greie og komme hjem med tre poeng. AaFK har nå kommet seg opp på kvalik-plass i førstedivisjon, og med et Startlag i front som går fra seier til seier, så må nesten AaFK vinne..

Harald Aasland Riise sine menn må tydeligvis gjøre det hjemme i år også. Foto:Arne Flatin, NRK.

Må gjøre det hjemme

Hødd tapte det viktige oppgjøret mot Haugesund torsdag. 2-0 ble sluttresultatet, og dermed havnet Hødd under streken.

Søndag venter Skeid hjemme, og det er tydeligvis hjemme på Høddvoll Høddrane må gjøre det i år også. Hødd ligger ikke mer enn tre poeng bak Skeid på tabellen, og en seier vil med andre ord hjelpe veldig.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no