skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Molde i kamp mot serielederen

Kan Magne Hoseth juble mot Tromsø også?
Kan Magne Hoseth juble mot Tromsø også?
Fotballspillerne får ikke hvile lenge på sine laurbær i mai måned. Allerede i morgen igjen er det full rulle i tippeligaen og førstedivisjon.

Publisert 19.05.2004 10:16. Oppdatert 19.05.2004 11:32.
Av Rune Hustad

Molde Fotballklubb slo til med en imponerende seier borte mot Rosenborg den 16. mai. I morgen er det klart for en ny bortekamp, og denne gangen er det serieleder Tromsø som venter på motsatt banehalvdel.

Har Moldespillerne landet?

For Moldespillerne blir det viktig å komme seg ned på jorda, og nullstille seg etter den positive opplevelsen de hadde på Lerkendal. Klarer de det, burde det også være muligheter for poeng mot Tromsø, som tapte sin 16.mai-kamp mot Bodø/Glimt. Og tar laget poeng også mot Tromsø har de for alvor fotfeste på den øverste delen av tabellen.


AaFK er ubeseiret på Kråmyra så langt i år.

Må vinne på Kråmyra

Aalesund har kun tapt en kamp i år, men likevel er det nå fem poeng opp til lederlaget Start, etter uavgjortkampen mot Hødd sist søndag. Derfor er det viktig at bunnlaget Tromsdalen blir satt på plass på Kråmyra i morgen. Spennende blir det også å se hvor mye publikum som kommer i gråværet for å støtte opp om hjemmelaget. Aalesund har vunnet alle sine kamper på hjemmebane i år, og alt annet enn seier mot Tromsdalen vil nok rett og slett være for dårlig.


Viktig "bunnoppgjør"

Hødd skal ut i en viktig kamp mot Haugesund på bortebane. Begge lag har kommet litt skeivt ut så langt, Haugesund står med fire, og Hødd med fem poeng. Med seier vil med andre ord Hødd få litt avstand til Haugesund, og dersom laget legger ned den samme innsatsviljen i morgen som de gjorde mot Aalesund, så bør muligheten absolutt være tilstede. Men,også Haugesund vet hvor viktig denne kampen er, så derfor blir nok dette en ordentlig batalje.


Harald Aabrekk får ikke lede Haugesund mot Hødd.

Haugesund uten treneren

Hødd må spille uten Stig Haugland som fikk rødt kort sist kamp, mens Haugesund må klare seg uten sin trener, Harald Aabrekk, som ble bortvist i sist kamp, og som nå har fått karantene etter stygg munnbruk mot dommeren. Haugesund sin keeper Jan Kjell Larsen ble forøvrig i går tatt ut i A-landslagstroppen til kampen mot Wales neste uke.

LENKER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no