skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Keepertabbe ødela for Molde

(Foto:Scanpix)
Lillestrøm fikk med seg det ene poenget hjem fra Molde søndag, og kan være godt fornøyd med det. Et tabbemål
etter knappe to minutter bidro til at seieren glapp for Molde.

Publisert 09.05.2004 21:00. Oppdatert 10.05.2004 10:43.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Molde (NTB): Molde-keeper Eddie Gustafsson feilberegnet spretten på et tilsynelatende helt ufarlig fremspill fra Lillestrøms Pål Steffen Andresen.

Dårlig start

Vanning av gresset foran mål like før kampstart skal ha bidratt til flausen, men det virket i tillegg som om Molde-keeperen var for langt ute på banen og at kommunikasjonen med midtstopperne var for dårlig. Dette ga Molde en verst tenkelig start på denne kampen.

Heldigvis reiste spillerne seg og viste sterk moral. I annen omgang var vi best, og burde ha avgjort kampen til vår fordel, sier Molde-trener Reidar Vågnes.

Arild Stavrum jubler etter å ha utliknet til 1-1 mot Lillestrøm. Foto: Scanpix

Stavrum-mål

Molde brukte 27 minutter på å utligne, og det var Arild Stavrum som satte inn sitt første mål, bak en utspilt Emille Baron, med et skudd fra om lag 20 meter.

Så gikk Lillestrøm opp i ledelsen igjen. Lagets bestemann Frode Kippe styrte inn et frispark fra Christoffer Andreasson. Dette skjedde i en god Molde-periode i første omgang.

Hoseth sikret poeng

Det var banens beste, Magne Hoseth, som til slutt sikret Molde et fullt fortjent poeng i det 79. minutt. Hele det siste kvarteret var enveiskjøring mot Lillestrøm-målet, og Molde-dominansen i denne perioden burde ha gitt Molde seieren.

Hadde kontroll

Lillestrøm-trener Arne Erlandsen mener Lillestrøm hadde god kontroll i første omgang, men at laget hans fikk et tøft press mot seg etter pause.

Han er fornøyd med spissenes innsats, og også med en hardtarbeidende Espen Søgård. Hoseth skapte problemer for oss i deler av kampen, sier Erlandsen.

Vågnes ikke førnøyd

Molde-trener Reidar Vågnes er misfornøyd med behandlingen Moldes to meter høye midtspiss Øyvind Hoås fikk.

Det ser ut til at spillere som er over to meter høye er unntatt fra frispark-regelen, sier Vågnes. Jeg er ikke fornøyd med fem poeng, men nå ser det iallfall ut til at effektiviteten er på bedringens vei, sier Vågnes.

Det kan trengs, for 16. mai venter Rosenborg.

Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Flere saker: ALT OM ROMSDAL