skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Blir det poeng-fangst i helga?

Magne Hoseth scora tre mål mot Lillestrøm i fjor. Kopierer han det på søndagen?
Magne Hoseth scora tre mål mot Lillestrøm i fjor. Kopierer han det på søndagen?
I helga er det klart for den femte serierunden i fotball i eliteserien og førstedivisjon. Klarer de lokale lagene denne gangen også å sikre seg noen seire?

Publisert 07.05.2004 11:07.
Av Rune Hustad

Molde tar imot Lillestrøm på Molde stadion til ett oppgjør mellom to lag som står med fire poeng. Dermed blir det viktig for begge lag å sikre seg tre poeng, for å komme seg vekk fra den sumpa som flere lag nå er i ferd med å havne i på den nedre delen av tabellen. Men, Lillestrøm er ingen drømmemotstander i så måte, laget er tippet som en av medaljekandidatene i år. Uansett, er det Molde som har de gode minnene, for i fjor vant laget hele 4-0 over Lillestrøm på Molde stadion. Tre av målene i den kampen ble forøvrig scoret av Magne Hoseth.

AaFK har to av to mulige så langt på Kråmyra.

Tre strake på hjemmebane?

Aalesunds Fotballklubb tar imot Mandalskameratene på Krmåyra søndag. AaFK har to av to mulige hjemmeseire så i sesongen, og MK bør vel settes på plass dersom man skal henge med i toppen. For, de andre topplagene vinner og vinner, og derfor må ihvertfall Aalesund plukke poeng hjemme. MK har seks poeng så langt, så dette er på mange måter deres siste sjanse til å være med i toppen, så det vil nok også være et lag som satser for fullt på søndag. Mandalskameratene tapte forøvrig 3-0 mot Kongsvinger sist helg, og fikk en mann utvist i det oppgjøret.

Sunnmøringen Andre Ulla vokter målet til Kongsvinger.

Vanskelig for Hødd

Nettopp Kongsvinger er Hødd sin motstander til helga. Kongsvinger tapte ikke i hele fjor, og har heller ikke tapt så langt i årets første-divisjon. Derfor blir det nok en særdeles vanskelig oppgave for Hødd på Gjemselunden. Men, ingenting er umulig, og poeng for Hødd, vil også være en skikkelig håndsrekning til AaFK..

I mål for Kongsvinger står forøvrig sunnmøringen Andre Ulla, som kom fra Skeid før årets sesong.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no