skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Molde-Viking

Vanskelig å motivere seg for Hoseth

Moldespiller Magne Hoseth innrømmer at det var vanskelig å motivere seg for å spille mot Viking lørdag etter alt oppstyret rundt landskampen mot Russland der 23-åringen fra Averøy ble kåret til banens beste spiller.

Publisert 02.05.2004 21:50. Oppdatert 03.05.2004 10:06.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Hoseth er likevel fornøyd med kampen på nye Viking stadion.
Kampen endte 1-1 og Bernt Hulsker skåret for Molde.

Ødela festen

Viking var klart best i første omgang og så lenge ut til å kunne innvie den nye Viking stadion med seier over Molde. Men Bernt Hulsker ødela festen da han utlignet til 1-1 20 minutter før slutt. Vel en halvtime etter at ordfører Leif Johan Sevland hadde klippet snora og åpnet Vikings nye storstue, ble klubbens danske spiss Mads Timm den første til å teste nettmaskene på det nye anlegget. Han spilte selv fri Tom Sanne på høyrekanten, og etter et strålende forarbeid av Sanne banket Timm det presise innlegget kontant i mål. Målet var også Vikings første for sesongen. Men etter en god 1. omgang fra hjemmelaget, overtok Molde etter pause. Det var derfor helt fortjent at Bernt Hulsker kontrollert utlignet til 1-1 etter et flott gjennomspill fra stortalentet Øyvind Hoås, som kom inn som innbytter i 2. omgang. Også en naken publikummer, som ville være med på feiringen av det nye anlegget, klarte å komme seg inn på banen i første omgang, men han ble raskt tatt hånd om av sikkerhetsvakter. Episoden kan likevel føre til at Viking blir bøtelagt.

Uro

Det har stormet rundt Viking i starten av sesongen, og etter 0-4 for Tromsø i åpningskampen takket Kjell Inge Olsen for seg som trener. Bjarne Berntsen overtok treneransvaret, og etter sterke 0-0 mot Rosenborg på Lerkendal sist helg, kom årets første scoring mot
Molde lørdag. Men seier ble det ikke mot Molde, selv om Viking hadde et klart grep om kampen i 1. omgang. Laget dominerte stort etter ledermålet, og i omgangens siste minutt hadde et håpløst tilbakespill fra Magne Hoseth nær ført til 2-0-ledelse til Viking, men Gustafsson reddet forsøket fra hjemmelaget.

Bernt Hulsker scoret endelig for MFK igjen.

Molde bedre

Før scoringen hadde Erik Nevland den desidert største muligheten da han etter 18 minutter kjempet seg gjennom Moldes midtforsvar. Men Gustafsson var igjen på rett sted da avslutningen fra Nevland kom.

Molde klarte ikke å skape en eneste stor målsjanse før pause. Helten fra onsdagens landskamp mot Russland, Magne Hoseth, hadde Moldes beste mulighet da han skjøt over etter en fin enkeltmannsprestasjon. Etter pause ble det mer fart i gjestene, og Hulskers utligning kom etter at Molde hadde dominert banespillet. Helt på tampen kunne Viking likevel avgjort oppgjøret, men Molde reddet på strek etter en god Viking-avslutning. (NTB)