skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Ødelegger MFK åpningsfesten?

Foto:Arild Nybø, NRK
Foto:Arild Nybø, NRK
Molde Fotballklubb er gjester når Viking inviterer til fest på sin nye stadion i morgen. I tilegg skal AaFK ut i bortekamp mot Pors, mens Hødd møter Hønefoss til viktig bunnoppgjør.

Publisert 30.04.2004 10:37. Oppdatert 30.04.2004 11:10.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Rune Hustad

Nye Viking stadion er utsolgt foran morgendagens direktesendte NRK1-oppgjør mot Molde. Stavanger-klubbens nye stadion skal innvies, og spørsmålet blir om Molde kan stoppe festen før den kommer ordentlig i gang. Ett er ihvertfall sikkert, Magne Hoseth er i storform, og bør kunne sette sitt preg også på denne kampen. Spørsmålet blir nok mer hvem som skal score målene for MFK, som slet voldsomt med uttellingen mot Fredrikstad sist helg. Molde står bare med tre poeng så langt i sesongen, og bør ideelt sett sikre seg minst ett i morgen, men enkelt blir det slettes ikke for Molde, som slo Viking i Stavanger i fjor, før det ble tap på hjemmebane i sesonginnspurten mot rogalendingene.

Klarer Christian Steen å tette igjen forsvaret også i helga?

Borteseier til AaFK?

Aalesunds Fotballklubb ser ut til å ha fått orden på forsvars-spillet sitt, etter en noe traurig start på sesongen. Strømsgodset ble overbevisende satt på plass i forrige runde, og nå venter Pors Grenland på de oransje. Det nyopprykkede laget, har kapret tre poeng så langt denne sesongen, og stiller blandt annet med superveteranen Einar Rossbach i mål. Laget sliter imidlertid med en veldig liten stall, og det burde absolutt være muligheter for årets første borteseier til AaFK.
Geir Televik er igjen på skadelista til Hødd. Foto:Arne Flatin.

Viktig bunnoppgjør

Hødd skal ut i en viktig hjemmekamp mot Hønefoss. Begge lag er under streken allerede, og så langt står Hødd med ett fattig poeng. Hønefoss er poengløse, og dermed er det liten tvil om at oppgjøret er særdeles viktig for begge lag. Hødd må klare seg uten blandt andre Geir Televik, men det er håp om at Magnus Myklebust kan bli kampklar. Uansett, det vil merkes at Televik er borte for de blå, men dette er en kamp Hødd nesten må vinne, for ikke å havne helt i bakleksa allerede.
Viking tar imot Molde på nye Viking stadion i morgen.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no