skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Tid for revansje?

Vil Magne Hoseth og MFK reise seg mot Fredrikstad?
Vil Magne Hoseth og MFK reise seg mot Fredrikstad?
Sist helg fikk både Molde Fotballklubb og Aalesunds Fotballklubb stryk på bortebane. Søndag venter revansje-muligheter på hjemmebane for begge lagene.

Publisert 23.04.2004 10:44.
Av Rune Hustad

Skal bestemme på hjemmebane

MFK tar imot Fredrikstad til kamp på Røkke-løkka søndag. Molde gjorde jobben sin hjemme mot Lyn i seriepremieren, mens de rett og slett ble utspilt på Brann stadion sist helg. Hjemme skal Molde være laget som bestemmer, og det er nok liten tvil om at publikum forventer seier. Det å møte Fredrikstad blir nok imidlertid ingen enkel jobb for blå-trøyene. FFK har riktignok to tap så langt, men både mot Lillestrøm og Rosenborg har de tidvis vært fullt på høyde med motstanderne. Derfor krever oppgjøret full innsats fra Molde-laget, og dersom ambisjonene om en plass i Royal League skal oppfylles, så er det liten tvil om at en hjemmekamp mot Fredrikstad må ende med tre poeng.

Tor Hogne Aarøy har to mål så langt.Blir det flere mål på søndag?

Flau forestilling sist

Aalesunds Fotballklubb leverte en flau forestilling i første divisjon sist helg. Skeid vant 4-1 innendørs i Valhall, og nok en gang hang ikke laget med i svingene i første omgang. Nå krever trener Ivar Morten Normark full skjerping av alle mann, og det er nok grunn til å tro at også spillerne nå føler behov for å vise seg fra en bedre side. Strømsgodset er imidlertid også et lag med ambisjoner om å kjempe i toppen, men nå trenger AaFK tre poeng, og hjemme på Kråmyra skal laget også være gode nok til å klare det.Geir Televik og Hødd får en tøff jobb mot Start. Foto:Arne Flatin, NRK.

Hødd er ikke favoritter

Hødd hadde ingen god forestillling hjemme mot Bryne, og nå står en formidabel motstander for tur. Start i Kristiansand er ingen drømmemotstander for noen i første divisjon. Laget står med full pott, og har scoret åtte mål, og Start har nok planer om å styre showet også på Kristiansand stadion. Men, som Hødd-trener Harald Aasland Riise sier, kampen skal spilles først før poengene deles ut. Uansett, Start er store favoritter, og Hødd-poeng her må regnes som en ren bonus.

Erik Brakstad, her i Molde-drakt, er klar for tredjedivisjon med Kristiansund.

Serieåpning

Forøvrig ruller også andre-divisjonsfotballen i helga, samtidig som tredjedivisjon herrer, og første divisjon damer har sesongpremierer.

Fortuna spiller borte mot Fart fra Hedmark, et lag som rykket opp fra andredivisjon. Fortuna har slitt i sesongoppkjøringa med skader, og spillere som bor langt unna Ålesund, men uansett sikter de seg inn på en femte-sjetteplass i årets serie.

I tredjedivisjon for herrer blir det spesielt spennende å følge Kristiansund Balllklubb sin inntreden. Laget som ledes av Erik Brakstad skal opp mot Gossen, men det skjer ikke før fredag om en uke. Ellers skal lagene i tredje divisjon Nordmøre og Romsdal, og Sunnmøre i aksjon nå i helga.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no