skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

To av tre også i helga?

Molde møter Brann på Brann stadion.
Molde møter Brann på Brann stadion.
To seire og ett tap ble fasiten for våre tre topplag i serieåpninga i fotball sist helg. På søndag venter nye muligheter.

Publisert 16.04.2004 10:52.
Av Rune Hustad

Molde imponerte hjemme med sin 2-0 seier over Lyn. Nå står Brann i Bergen for tur, et Brann-lag som mange mener vil ta medalje i årets serie. Molde tapte fjorårets kamp 3-2, etter at laget ledet 2-0, og nå har de altså muligheten til revansje. Men, det er ikke noen enkel oppgave blåtrøyene står foran, og ett poeng er nok heller ikke å forakte i dette vanskelige borteoppgjøret.

Tor Hogne Aarøy ble matchvinner for AaFK sist helg.

Aalesund må spille inne

Aalesunds Fotballklubb fikk også en flying start i første divisjon, med sin 3-2 seier over Haugesund. Laget lå imidlertid under 2-0 på hjemmebane, og det ble nok tydelig for alle at det ikke bare er å spasere rett opp igjen i tippeligaen for AaFK. Laget viste imidlertid styrke gjennom sin opphenting, og søndagens motstander Skeid er et lag Aalesund så absolutt bør være på talefot med, også på bortebane.

Kampen blir etter all sannsynlighet spilt inne i Valhall, og det er nok heller ikke noen ulempe for et AaFK-lag som i hele vinter har trent på et lignende underlag enten på Herdbana, eller inne i Sunnmørshallen. Skeid sliter også med skader på sentrale spillere, så seks poeng etter to kamper bør absolutt være en overkommelig oppgave for Aalesund-spillere på opprykksjakt.

Trener Harald Aasland Riise har problemer med mange skader.(Foto:Arne Flatin,NRK)

Hødd bør vinne hjemme

Hødd kom altså skeivt ut i serieåpninga. De møtte imidlertid Sandefjord på bortebane, og det er nok mange lag som vil få problemer med å få med seg poeng derifra. Mer bekymringsfullt for Høddrane er det at laget har skadeproblemer. I kampen mot Sandefjord måtte laget stille med tre juniorspillere på benken, men det er håp om at flere spillere skal være kampklare til søndagens hjemmekamp mot Bryne.

Hødd har av flere blitt spådd en kamp mot nedrykk, og for å motbevise dette må laget ihvertfall overbevise hjemme. Dermed bør Bryne settes på plass, under forutsetning av at skadesituasjonen bedrer seg for Hødd. Bryne står også med 0 poeng, og Hødd vil gjøre det ekstra vanskelig for seg selv med tap i denne kampen.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no