skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
Arild Stavrum:

Misfornøyd med dommerne

Molde-spiller Arild Stavrum tror det er ei skikkelig mental sperre for dommmerne å dømme imot Rosenborg. Utspillet kommer etter en tvilsom dommer-avgjørelse på Lerkendal søndag.

Publisert 14.04.2004 11:28.
Av Rune Hustad

Også i fjor gikk Stavrum ut mot de norske dommerne. Da hevdet han at minst fire-fem av Rosenborg sine seriegull kom som et resultat av Rosenborg-vennlige dommere.

Det er i VG i dag at Stavrum gjentar sin kritikk. Han sier til avisa at etter alt bråket som ble etter uttalelsene i fjor, så er det typisk at det tok ti minutter før det skjedde i årets serie.

-Store konsekvenser

Situasjonen han sikter til er et frispark som Brann tok raskt, og som endte i mål. Dommer Tommy Skjerven mente imidlertid at frisparket måtte taes om igjen, og da ble det ikke mål. Dermed ble det stående 0-0, og like før slutt scoret som vanlig Rosenborg.

Stavrum mener at en slik avgjørelse får store konsekvenser, og at det er påfallende at man også i år begynner å se tegningen.

-Bør konsentrere seg om å score mål

Dommerkonsulent Reidar Bjørnstad i NFF sier til VG at Arild Stavrum bør konsentrere seg om å score flere mål i stedet for å klage på dommerne.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no