skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Nå er det alvor!

Reidar Vågnes leder Molde mot Lyn mandag.
Reidar Vågnes leder Molde mot Lyn mandag.
På mandag braker det løs igjen. Molde i tippeligaen, og Hødd og AaFK i første divisjon er klare til innsats i sesongen 2004.

Publisert 07.04.2004 10:52.
Av Rune Hustad

En lang vinter og treningsperiode er med andre ord over. Nå må de siste forberedelsene være unnagjort, for på mandag, andre påskedag, er det alvor.Blandt de fire

Molde Fotballlklubb serieåpner hjemme mot Lyn mandag. Laget har hatt et godt grep om serieåpningene, og med et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen kan nok Molde også denne gangen få med seg tre poeng. Molde har blitt tippet stort sett på nedre halvdel av tabellen i år, men laget burde, blandt annet med tanke på midtbanen, absolutt være kapable til å kjempe om en plass i den nystartede Royal League, det vil si en plass blandt de fire beste i årets tippeliga.

Vil det også i år bli opprykksjubel for Aalesund?

AaFK rett opp igjen

Aalesunds Fotballklubb rykket ned på overtid i siste serierunde i tippeligaen i fjor. Laget har beholdt alle spillerne siden den gang, og er av absolutt alle regnet som en av opprykks-favorittene. AaFK starter hjemme mot Haugesund, et lag de har hatt godt grep på de siste gangene. Men, Haugesund er et spennende lag, med flere U21-landslagsspillere på banen, og det blir ingen enkel oppgave for AaFK på Kråmyra andre påskedag. I tillegg er det også slik at laget aldri har vunnet en seriepremiere med Ivar Morten Normark som trener. Likefullt, det bør bli tre poeng til Aalesunds Fotballklubb hjemme mot Haugesund.

Geir Televik blir også i år en sentral Hødd-spiller.

Har noe på gang

Hødd er det eneste av våre tre topplag som begynner borte, og det er ingen enkel kamp Hødd får. På motsatt banehalvdel venter nemlig Sandefjord, et lag som mange anser som outsidere i opprykks-kampen. Hødd har vært sterkt plaget av skader nå i siste del av sesongoppkjøringa, men tidligere i vinter har det absolutt sett ut som om laget virkelig hadde noe på gang. De er imidlertid tippet ned både av VG og Tips, men dersom laget får beholde sine sentrale spillere skadefrie hele sesongen, bør laget absolutt være i stand til å overleve i førstedivisjon. Selv har Hødd et mål om å være blandt de fem beste. For å klare det må de ihvertfall bli bedre på bortebane enn laget var i fjor.

Uansett, gresset er grønt, fotballskoene skal knyttes, og det er igjen klart for en forhåpentligvis spennende og oppløftende fotballsesong.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no