skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Kihlberg er ettertraktet

Magnus Kihlberg er sterkt ønsket i MFK.
Magnus Kihlberg er sterkt ønsket i MFK.
Magnus Kihlberg kan være på veg bort fra Molde Fotballklubb. Flere klubber skal stå i kø for å sikre seg svensken.

Publisert 12.11.2003 10:36.
Brann og Stabæk skal være de to norske klubbene som ønsker å sikre seg Kihlberg. I tillegg ønsker flere svenske toppklubber å hente hjem Kihlberg. Også den engelske førstedivisjonsklubben Stoke skal være interessert, skriver Romsdals Budstikke.Vil ha Kihlberg i to år til

Kihlberg har i utgangspunktet kontrakt med Molde en sesong til. Men, en klausul han sikret seg i forbindelse med lønnsreduksjonene i vår, gjør at han kan forlate klubben nå. Svensken har imidlertid tidligere sagt at han ville fortsette i MFK dersom klubben holdt seg i tippeligaen, og klubben selv kommer også til å strekke seg langt for å beholde den svenske midtbanemotoren. Aller helst vil MFK ha ham til å skrive under på en ny toårskontrakt, skriver Budstikka.

Mye tyder på at David Ljung forsvinner.

Ljung forsvinner

Når det gjelder de øvrige spillerne i klubben, så er det nå klart at midstopper Petter Christian Singsaas får tilbud om ny kontrakt. Det samme gjør Tobias Carlsson. En annen midtsopper, David Ljung, ser derimot ut til å forsvinne fra Molde. Bjarni Thorsteinsson er Bosman-spiller, og ser ikke ut til å få tilbud om ny kontrakt. Det gjør trolig heller ikke Per Olav Inderhaug.

Vil ha ting klart tidlig

Keeper Eddie Gustafson ser ut til å bli værende i Molde, og det gjør helt sikkert Olafur Stigsson. Fredrik Gustafsson er usikker på hva han kommer til å gjøre, men han ser ikke bort i fra at han blir værende.

Sportslig leder Bertil Stranden sier til Romsdals Budstikke at han ønsker å ha mest mulig klart rundt neste års stall før spillerne tar ferie etter oppgjøret mot Benfica i slutten av måneden.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no