skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Vågnes ny Molde-trener ?

Sportslig leder Reidar Vågnes har valgt å avslutte sitt arbeidsforhold til Aalesunds Fotballklubb. Etter det NRK Møre og Romsdal kjenner til skal Vågnes være høyaktuell som trener i Molde FK, der han tidligere var assistenttrener.

Publisert 03.11.2003 16:17. Oppdatert 07.11.2003 10:00.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
- Jeg forlater ikke klubben med lett hjerte. Jeg har hatt en spennende og innholdsrik jobb her gjennom fire sesonger, sier Vågnes. Han begrunner beslutningen med et personlig ønske om nye utfordringer og arbeidsoppgaver.
- Jeg er utdannet lærer og trener, og etter en lærerik tid i en mer administrativ rolle, så ønsker jeg meg nærmere tilbake til det jeg er utdannet til - å jobbe tettere og mer direkte med grupper. Jeg fant det riktig å si opp stillingen min nå, slik at AaFK får rom til å planlegge sin organisering frem mot neste sesong, sier Vågnes.

En sentral lederfigur

- Vi har vært klar over at Reidar har vært i tenkeboksen i høst med tanke på sin videre karriere. Beslutningen hans kom derfor ikke overraskende, men vi er selvsagt lei oss for at han velger å avslutte arbeidsforholdet, sier klubbformann Arne Aambakk.

Reidar Vågnes har vært sentral i ledelsen av AaFK i fire år, og en av grunnpilarene i organisasjonen.
- Han har vært en vesentlig bidragsyter til det vi har klart å få til de siste årene. Klubben er lei for å miste en så sentral medarbeider, men har selvsagt respekt for avgjørelsen han nå har tatt. sier Aambakk.

Også AaFKs hovedtrener Ivar Morten Normark ønsker Vågnes lykke til med nye utfordringer.
- Jeg har jobbet tett og godt sammen med Reidar i tre sesonger. Reidar fant meg og ga meg sjansen. Nå takker mentor av og læregutten må stå på egne ben, men jeg både håper og tror at vi fortsatt vil ha god kontakt, sier Normark.

Evaluerer organiseringen

Vågnes har en arbeidskontrakt med alminnelig tre måneders oppsigelse. Begge parter har uttrykt ønske om at han jobber ut denne tiden, for å sikre en smertefri overgang fram til en ny organisering av klubbens administrasjon.
- Vi er inne i en evalueringsperiode med tanke på organisering, og vil vurdere en eventuell nytilsetting i stillingen som sportslig leder i etterkant av denne evalueringen, sier Aambakk.

A-lagsspillerne og administrasjonen i AaFK ble informert om Reidar Vågnes beslutning i forbindelse med et spillermøte klokken 15.00 i dag.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no