skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Berg vil fortsette

David Ljung, som vil vekk fra MFK, scora kampens første mål.
David Ljung, som vil vekk fra MFK, scora kampens første mål.
Molde jublet hemningsløst for ny eliteseriekontrakt og 3-2-seier mot Sogndal. Nå sier Odd Berg at han er klar for å fortsette som trener.

Publisert 01.11.2003 16:55.
Med seier fikk Molde 31 poeng. Hadde laget tapt, ville Molde stått på 28 poeng. Da ville det endt med kvalifisering. Odd Berg, som overtok etter svenske Gunder Bengtsson i sommer, gjorde jobben med å sikre laget til Kjell Inge Røkke ny kontrakt. Nå er det godt mulig han tar en sesong til som trener. Jeg er klar for å fortsette dersom klubben vil ha meg, og hjertet holder, sa Berg til NTB. Det har vært tøffe tak, sa en lettet Molde-trener, som lørdag fikk roet nervene tidlig.

Magne Hoseth scora et kjempemål mot Sogndal.

Tidlig i ledelsen

David Ljung ga gjestene ledelsen etter bare tre minutter. Magne Hoseth ordnet 2-0 på et tvilsomt idømt straffespark etter 28 minutter, og samme mann klinket inn 3-0 like før pause. Det var en praktfull scoring, kanskje den beste på Fosshaugane i år.

Støttes av Hoseth
Magne Hoseth er fornøyd med Berg som trener. Jeg vil gjerne ha Odd Berg som trener neste sesong også, sa Hoseth.
En stor tillitserklæring at han sier det, svarte Berg.
Molde ledet 3-0 ved pause, og da gjorde det lite at Håvard Flo reduserte to ganger for Sogndal i de aller siste minuttene. En godt gjennomført kamp. Når det virkelig gjelder, gjør spillerne det de får beskjed om, sa Odd Berg.
Hvis han fortsetter som trener, har han en hovedmålsetting:
Vi må tilbake til å være en fotballfamilie. Molde må være en klubb med identitet og sjel, sa Berg.

Leit med Aalesund

Odd Berg synes det var leit at Aalesund rykket ned. Jeg føler virkelig med Aalesund i dag. Det er trist for fylket at de rykker ned, sa Berg, som for 30 år siden var med på å skyte Molde opp i toppserien nettopp mot Sogndal. I 1973 scoret Berg to mål da Molde vant 5-1. (NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no