skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Uavgjort mellom rivaler

Frode Fagermo scora for AaFK
Molde-trener Odd Berg trodde knapt det han så da Trond Strande sendte ballen i krysset fra 25 meter tre minutter på overtid mot Aalesund.

Publisert 18.10.2003 18:12.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Det perfekte frisparkmålet reddet 1-1 for Molde, noe som kan bli helt avgjørende for klubben i bunnstriden i eliteserien denne høsten.
Vanligvis er det ikke jeg som tar frisparkene, men jeg fikk
beskjed av de andre at det bare var å prøve seg. Det ble helt perfekt, sa en meget glad Strande etter kampen.
Molde-trener Odd Berg smilte også bredt, men innrømmet at han skjønte mindre da Trond Strande gjorde seg klar til å ta frisparket.
Jeg ble overrasket over at det var han som tok det. Men nå
tror jeg vi bare skal være glad for at det ble slik, sa han.
Molde fikk en slags revansj fra vårens kamp mot Aalesund på
Molde stadion. Da vant Aalesund etter 3-2-scoring fire minutter på overtid.

Bittert

Frode Fagermo sørget for feststemning blant nesten 10.000 tilskuere på Kråmyra stadion da han satte en straffe i mål kvarteret før slutt.
Etter at Aalesund hadde ført an i første omgang, fikk Molde et spillemessig overtak etter pause. Det ble imidlertid dårlig med målsjanser, og de fleste trodde nok Aalesund skulle sikre seg tre viktige poeng.
3 minutter og 15 sekunder på overtid kom målet som endret alt. Molde har nå 28 poeng og er trygge inntil videre, mens Aalesund er nest nederst med 25 poeng før resten av den tredje siste serierunden avvikles søndag og mandag. Det er bare to poeng som skiller dem fra Bryne helt nederst.
Det er selvfølgelig bittert at vi mistet de to poengene. Vi
hadde et klart overtak i første omgang og burde sikret alle
poengene. Men jeg er ikke så veldig deprimert. Det var en utrolig forestilling her i dag, sa Aalesund-trener Ivar Morten Normark. Han måtte se to Aalesund-skudd smelle i stolpen.

Må vinne

Odd Berg tror Molde trenger ett poeng i løpet av de to siste kampene mot Viking og Sogndal for å berge plassen i eliteserien. Klarer vi det, tror jeg det er i boks. Jeg har egentlig aldri vært i tvil om at vi skulle berge plassen, sa han. Aalesund har igjen to kamper, mot Stabæk og Bryne. Det betyr at den siste kampen mot Bryne hjemme på Kråmyra kan bli avgjørende for om de beholder plassen i eliteserien.
Nå er vi nødt til å vinne de to siste kampene. Det ligger an til at den siste kampen blir meget spennende. Nå er alt opp til oss selv, sa Normark.

Varm velkomst

Magne Hoseth fikk ingen hyggelig velkomst på Kråmyra lørdag. Etter at han kalte trøndere og sunnmøringer for folkeslag vi ikke liker i pressen før kampen, svarte publikum med å pipe mot ham gjennom hele kampen.