skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Krig på Myra

Moldes mest rutinerte spiller, Trond Strande, regner med tøffe tak på Kråmyra i morgen.

Publisert 17.10.2003 10:49.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Strande er kjent som en kompromissløs spiller og regner med en jevn og spennende kamp. Han tror det blir en knokkelkamp med mange dueller, men sier MFK ikke vil legge vekt på hvordan AaFK spiller. I stedet vil MFK konsentrere seg om sin egen måte å spille på. Det betyr en 4-3-3 formasjon, som lett blir gjort om til 4-5-1 når Molde skal forsvare seg.

Angrepsvåpen

AaFK spiller gjerne lange pasninger mot Tor Hogne Aarøy, men har gjennombruddshissige spillere som Morten Moldskred. Dette er AaFK's to viktigste angrepsvåpen. I midten har AaFK to solide midtstoppere i Christian Steen og Amund Skiri.

Tenker ikke E-cup

Trond Strande sier at UEFA-cupkampen mot Leiria er ute av både kropp og sinn etter gårsdagens restitusjonstrening. MFK vet at de trolig trenger tre poeng til for å være helt sikre på ny kontrakt i Tippeligaen. Strande sier de har tre matchballer, der den første er i morgon. Etter dette spiller Molde hjemme mot Viking 27.oktober, og avslutter i Sogndal 1.november.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no