skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Rosenborg slo Molde

Rosenborg var som vanleg effektive, men i dette angrepet får Moldes reservekeeper Knut Dørum Lillebakk avverga. Foto: Gunnar Sandvik
Molde er for alvor involvert i nedryksstriden igjen etter tapet for Rosenborg. Lokaloppgjøret på Kråmyra mot Aalesund i neste seriekamp, lørdag 18.oktober, blir svært viktig.

Publisert 05.10.2003 18:00. Oppdatert 05.10.2003 20:42.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Effektive Rosenborg fortsetter seiersrekken i tippeligaen. Søndag var det Molde som måtte bite i det sure eplet med 0-2.

Vi var litt utladet foran denne kampen, innrømmet Åge Hareide etterpå. For innsatsen hos serievinneren var noe halvhjertet, men effektiviteten fortsatt på topp. Rosenborg scoret når sjansen bød seg, og fikk litt hjelp av motstanderen. Det holdt til seier over
et Molde-lag med måltørke.

Molde-trener Odd Berg

Lykkes ikke foran mål

Vi hadde mange og store scoringssjanser, men lykkes ikke foran mål, sa Molde-trener Odd Berg. Øverst på hans ønskeliste til neste sesong bør det stå en effektiv midtspiss, dersom det skal være håp om flere mål og en plass høyere opp på tabellen.

Molde hadde flere store sjanser i første omgang, men verken
lagets bestemann Daniel Berg Hestad eller Magne Hoseth fikk det til. Rosenborgs eneste sjanse i første omgang ble det heller ingenting ut av. Brattbakks skudd ble skjermet ut av et tett og godt Molde-forsvar.

Utvist

I annen omgang hadde lagene en stor sjanse hver før Frode Johnsen lirket ballen i mål bak Molde-keeper Knut D. Lillebakk etter hjørnespark etter 66 minutter. Fire minutter senere var Moldes Petter Chr. Singsaas uheldig med en klarering, og ballen gikk i mål. Dermed sto det plutselig 0-2 og løpet var kjørt for et Molde-lag som ellers var spillemessig fullt på høyde med sine
gjester.

Molde fikk keeper Eddie Gustafsson skadet etter 39 minutter i første omgang, mens Rosenborg fikk innbytter Azar Karadas utvist i slutten av annen omgang etter en stygg takling og nevekamp med Trond Strande. Men Molde klarte aldri å utnytte overtallssituasjonen.
Eddie Gustafsson

Skal overleve

Det som skjedde i annen omgang har vi sett før i år, sa en litt oppgitt Odd Berg, som nå føler pusten i nakken fra de andre bunnlagene. Men han er fast bestemt på å overleve, og hos Molde-publikum er ikke andre trenere enn Oddemann noe tema i øyeblikket.

Banens beste var Rosenborg-keeper Espen Johnsen, som hadde full kontroll. To av Moldes skudd hadde nok funnet veien i nettmaskene bak en dårligere keeper. Hos Molde var det først og fremst Daniel Berg Hestad og Magnus Kihlberg som viste seg fram på et lag som var tett og godt organisert, mens som har et problem foran mål.

Magne Hoseth var tidvis også briljant, men måtte forlate banen med skade like etter Rosenborgs første mål. (NTB)

Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Flere saker: ALT OM ROMSDAL