skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Vil ha minst et bortemål

I kveld spiller Molde UEFA-cupkamp borte mot Leiria fra Portuga. Og trener Odd Berg vil gjerne ha ei scoring på bortebane.

Publisert 24.09.2003 14:35.
Berg vil ikke sende et defensivt Molde-lag på bana i kveld. Etter å ha studert motstanderen mener han det vil være farlig å ligge for dypt, men han understreker at det er viktig at laget opptret kompakt og samlet.

Vil ha et mål

Returoppgjøret spilles på Molde stadion den femtende oktober, og til den kampen vil Odd Berg gjerne ha med seg et bortemål. Han mener at et tap 2-1 vil være til og leve med, fordi laget da har scoret et mål.

Kihlberg må hvile?

Både Daniel Berg Hestad, Bernt Hulsker, Magne Hoseth og Olafur Stigsson er tilgjengelige til denne kampen etter at de var suspenderte i den hjemlige serien sist helg. Den svenske midtbanekjempa Magnus Kihlberg er derimot usikker før start. Han sliter med en skade, og MFK ønsker ikke å ta noen sjanser med han. For på søndag venter en viktig bortekamp mot Brann, og der MÅ Daniel Berg Hestad stå over igjen.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no