skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Ett poeng til Molde

David Ljung
David Ljung
David Ljung sikret ett poeng for Molde i søndagens bortekamp mot Stabæk.

Publisert 24.08.2003 20:24. Oppdatert 25.08.2003 10:28.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Stabæk Molde 1-1 (0-1)
Nadderud stadion
3535 tilskuere

Mål: 0-1 David Ljung (45), 1-1 Inge Andre Olsen (90).
Dommer: Roy Helge Olsen, Våg.
Gult kort: Petter Chr. Singsaas, Molde.

Lagene.
Stabæk (4-4-2): Jon Knudsen Inge Andre Olsen, Andre Muri,
Mike Kjølø, Christian Holter Christian Michelsen (Branimir
Poljac fra 68.), Martin Andresen, Tommy Stenersen, Tom Stenvoll (Mads Clausen fra 68.) Thomas Finstad (Samir Fazlagic fra 81.),
Peter Sand.

Molde (4-3-3): Eddie Gustafsson Petter Chr. Singsaas, Tobias Carlsson, David Ljung, Trond Strande Daniel Berg Hestad, Magnus Kihlberg, Magne Hoseth (Bernt Hulsker fra 76.) Fredrik Gustafson (Kai Røberg fra 71.), Anders Hasselgård, Thomas Mork (Arild Stavrum fra 90.).

Molde tok en fortjent ledelse to minutter på overtid i første omgang. Scoringen kom etter et langt innkast som midtstopper David Ljung headet via fingertuppene til Stabæk-keeper Jon Knudsen og i mål.
Baklengsmålet måtte komme, for Stabæk rotet det til det siste kvarteret før pause.

Reddet dagen

Det nydelige innlegget til utligningsmålet kom som bestilt, for Stabæk er ikke langt unna bunnsjiktet på tabellen og trenger sårt poeng.
Det reddet dagen litt, det ene poenget betyr faktisk ganske
mye. Men fornøyd er jeg ikke. Vi var fryktelig dårlige i deler av kampen, innrømmet Stabæk-kaptein Martin Andresen.

Bomskudd

Molde-gutta hadde all grunn til å deppe i garderoben. De hadde tre poeng godt nede i lomma, men kastet bort to av dem grunnet gjennomgående dårlig effektivitet samt en markeringsglipp da Olsen på vakkert vis stupheadet inn 1-1.
Anders Hasselgård bommet tre ganger alene med en meget god Jon Knudsen i første omgang. Lagkameratene gjorde det samme etter hvilen.
Vi hadde jo en haug med sjanser og gode overgangsmuligheter, men tok feil valg, og det gikk ofte for fort. Det var forferdelig å se Stabæk score slik kampen utviklet seg, innrømmet Magne Hoseth overfor NTB.
Men vi fikk ett poeng i en normalt vanskelig bortekamp og får se framover. Fortsetter vi å skape sjanser som i dag, ser jeg ingen grunn til at vi ikke skal klatre på tabellen i ukene som kommer, mente Molde-spilleren.

Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Flere saker: ALT OM ROMSDAL