skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

- Lyn blir tøff motstandar

Molde må slå Lyn for å kome seg ut av nedrykksstriden i tippeligaen. Molde-spelarane drar til Oslo med ein 2-0 siger i europacupen frå i går i bagasjen.

Publisert 15.08.2003 14:10.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Men Lyn blir ein tøff motstandar, seier trenar Odd Berg.

Dei to laga spelte kamp i går og begge vann. Men no står dei framfor ein seriekamp, og Berg seier at det er svært viktig å unngå tap.

Må tenkje meir kynisk

- Det er viktig at vi tenkjer litt meir kynisk enn vi har gjort på bortebane tidlegare. Det kan føre til at vi får tilbaken tryggleiken som vi før hadde i laget, seier Berg.

Det er ikkje mykje snakk om eit eventuelt nedrykk i klubben. Berg meiner dette ikkje er nødvendig så lenge han kjenner seg trygg på at dei kan klare dette sjølv og ikkje er avhengige av andre.

- Situasjonen er sjølvsagt alvorleg, men vi har hatt mange gode sjansar i det siste. Eg har tru på at det løsnar snart, seier han.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no