skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

LSK-stopperne felte Molde

Frode Kippes scoringsrush for Lillestrøm fortsetter. Søndag ordnet midtstopperen åpningsmålet mot Molde.

Publisert 03.08.2003 22:09.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Frode Kippe, LSK stopper Molde-spillere på Åråsen søndag. Foto Knut Falch / SCANPIX
Lillestrøm (NTB-Espen Hartvig): Like før pause headet Kippe inn 1-0 etter at banens minste og beste, Tom Kristoffersen, vant en luftduell på bakerste stolpe. Det var Kippes femte seriemål (åtte med cupen) denne sesongen. Med det er han overlegen på scoringstoppen hos LSK. Stopperkollega Torgeir Bjarmann ville ikke være dårligere. Etter 50 sekunder av 2. omgangen headet han inn 2-0-målet og avgjorde kampen med det.

Effektiv

Med spissene Uwe Rosler (behandles for kreft) og Magnus Powell (brudd i foten) ute, kan LSK-trener Arne Erlandsen glede seg over effektiviteten på cornerne. Men Arild Sundgot viste at også angriperne kan. Han skjøt inn 3-0 fra cirka 20 meter etter 67 minutter. Lillestrøm har bare tapt en gang på de 11 siste seriekampene, men i den statistikken ligger også seks uavgjort. Og tre seirer på rad siden ferieslutt. Det ser ikke ut som lønnskrangelen i klubben virker inn på innsatsen på banen. Ledelsen seier at klubben må spare inn cirka 4 millioner kroner for å komme i land på budsjett (minus 7 mill. kroner). Mye av dette ønskes ordnet via lønnskutt. Så langt står partene langt fra hverandre.

Molde-krise

For Molde ble utflukten til Åråsen nok et bevis på at det ligger an til en hard høst langt nede på tabellen. Magne Hoseth ble skadd tidlig og haltet videre til han ble byttet ut etter 44 minutter. Hoseth bidro ikke med stort annet enn ny hårfrisyre denne gangen. Angrepsmakker Bernt Hulsker ble tatt hardt og fikk ikke til noe. Han ble igjen i garderoben ved pause. Gjestene hadde tre av de fire første store sjansene. Olafur Stigsson misbrukte den aller største (13 minutter). Han headet i beinet til LSK-keeper Emille Baron fra fem meters hold. Etter 0-2 falt Molde sammen. Intet godt tegn foran en høst der innsatsen kan bety forskjellen på eliteserie eller ikke.

Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Flere saker: ALT OM ROMSDAL