skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Endelig borteseier for Molde

Molde sto med fem bortetap og 0-13 i målforskjell før kampen mot Viking i Stavanger onsdag. Det endte med 2-1-seier til Odd Bergs mannskap.

Publisert 30.07.2003 20:49. Oppdatert 30.07.2003 21:31.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Magnus Kihlberg (th) blir gratulert av Fredrik Gustafson etter Moldes 2-1 seier over Viking onsdag. Foto:Alf Ove Hansen/SCANPIX
Det så imidlertid ut til å gå mot et nytt bortetap. Brede P. Hangeland ga Viking ledelsen med en heading etter litt over ett minutts spill. Dommeren dømte først utspark etter at ballen gikk igjennom et hull i nettet. Men det ble scoring, uten at Molde protesterte.

Viktige poeng

Magnus Kihlberg utlignet etter 20 minutter Moldes første bortemål på 470 minutter denne sesongen. Bernt Hulsker sendte moldenserne i 2-1-ledelse etter 38 minutter, og det ble også sluttresultatet. Dermed tok Molde sin første borteseier og tre svært viktige poeng i kampen om å unngå nedrykk. Seieren var fullt fortjent etter en meget svak kamp av vertene Viking.

Odd Berg

Godt å slippe maset

Bortekomplekset føltes som en tung ryggsekk. Det skal bli godt å slippe maset fra journalistene, sa en glad Molde-trener Odd Berg. Midtbanen var veldig aggressiv, og det dannet grunnlaget for seieren, sa Berg.

Lagkaptein Daniel Berg Hestad måtte ut med en leddbåndskade i ankelen, og blir trolig ute en stund. Også Magne Hoseth forlot banen med skade. Men det påvirket ikke laget at de måtte ut, konstaterte Moldes trener, som mente keeper Eddie Gustafsson var banens beste spiller.

Molde klatrer

Viking gikk på sitt andre hjemmetap for sesongen og blir liggende på 5. plass med 21 poeng, mens Molde klatret opp 9. plass, bak Lillestrøm med 17 poeng. Laget passerte osloklubbene Vålerenga og Lyn.

Viking ville med seier klatret til 2. plass på tabellen. En slik innsats kan vi ikke være bekjent ved. Det er den verste kampen vår spillemessig denne sesongen. Kollektiv svikt, mente Viking-trener Kjell Inge Olsen. Nå ligger vi midt på tabellen. Det var ikke der vi ønsket å ligge, sa Olsen.

Andre Schei Lindbæk

Schei Lindbæk fra start

Tidligere Molde-spiller Andre Schei Lindbæk spilte fra start for Viking. Schei Lindbæk ble hentet til Stavanger etter et mislykket opphold i Spania. Han ble byttet ut åtte minutter før slutt.