skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Bittert tap for Molde

Trener Odd Berg syntes det var bittert å tape mot Odd på hjemmebane
Trener Odd Berg syntes det var bittert å tape mot Odd på hjemmebane
Flere klasseredninger av Odd-keeper Erik Holtan ga 1-0 til Odd over Molde søndag. Dermed fikk ikke Molde det løftet opp fra nedrykksstriden som hjemmepublikum hadde håpet på. Sjansene var der i massevis, men Holtan var høyt og lavt og holdt Odd-buret rent.

Publisert 27.07.2003 21:00.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
-Utrolig bittert, sa Molde-trener Odd Berg. Han mener Molde hadde fortjent å vinne fordi laget hadde 3-4 store sjanser, mot Odds 1-2 sjanser.
-Når vi ikke scorer på slike sjanser, er det naturligvis vanskelig å vinne kamper, sier Berg.
Nå håper han på hengekampen mot Viking i Stavanger. Foreløpig har Molde verken scoret mål eller tatt poeng på bortebane denne sesongen. Mens Molde slet med å score på opplagte sjanser, fikk Odd sitt seiersmål ut av nesten ingenting. Allerede etter 7 minutter ga Espen Hoff til en udekket Thomas Røed som ekspederte ballen i mål. Det kan trygt sies at målet var av den litt lettvinte sorten.

Hoseth skadet

Magne Hoseth måtte ut med skade.
Moldes Magne Hoseth ble skadet i slutten av første omgang, men stort sett var det duoen Bernt Hulsker og Daniel Berg Hestad som var involvert i Moldes store sjanser. Helt på slutten kom Arild Stavrum inn og kunne ha utlignet på et godt skudd på overtid. Men Holtan var der da også. Odd-trener Arne Sandstø var naturligvis godt fornøyd med seieren. Han medgir at Molde hadde flest sjanser, og at Holtan var avgjørende for at det ikke gikk Moldes vei. Holtan hadde 3-4 klasseredninger. Vi hadde for en gangs skyld tur i en viktig bortekamp, sier Sandstø.

Dårlig framdrift

Foruten Holtan var det flere Odd-spillere som tok ansvar i denne kampen, blant dem Morten Fevang, Espen Hoff, Ronny Deila og Bent-Inge Johnsen.
Eddie Gustafsson hadde en klasseredning mot Odds Espen Hoff.
Hos Molde var Daniel Berg Hestad mye involvert, men lyktes ikke når det gjaldt. Lagets beste var høyreback Trond Strande. Eddie Gustafsson hadde en klasseredning i kamp mot Espen Hoff i annen omgang, mens resten av Molde-forsvaret har spilt bedre kamper før . Magnus Kihlberg og Fredrik Gustafson ville veldig mye, og gjorde jobben sin. Men det var mange på Molde stadion som undret seg stort over alle støttepasningene, spesielt i første omgang, som ga Odd rikelig tid til å organisere forsvaret når Molde kom på overganger. Skikkelig trykk i Molde-angrepet ble det først i slutten av annen omgang, men da var det for sent.

(NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no