skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Brakstad på veg tilbake

Erik Brakstad er på veg tilbake som trener i Molde Fotballklubb. Nå har ledelsen i klubben bedt ham om å ta over Odd Berg sin jobb i breddeavdelinga.

Publisert 24.06.2003 10:50.
Erik Brakstad ble for to og et halvt år siden avskjediget fra jobben sin som hovedtrener i MFK. Til Romsdals Budstikke sier Brakstad at samarbeidet da ikke akkurat ble avsluttet på en optimal måte, men at han nå er villig til å hjelpe klubben.

Skal lede de "nest-beste"

Erik Brakstad vil få ansvaret for ettermiddagstreningene til juniorgruppa og 3.divisjonslaget. Lærerjobben til forhindrer han trolig fra å lede dagøktene til juniorgruppa.

Tilbake som trener for fullt?

Erik Brakstad vil til Romsdals Budstikke ikke kommentere om han med dette er på veg tilbake som trener i Molde for fullt. -Dersom det blir aktuelt, må jeg gå i tenkeboksen og finne ut hva jeg vil med livet fremover, sier Brakstad.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no