skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Historisk siger for AaFK

Det avgjerande målet.
Det avgjerande målet. Foto:Gunnar Sandvik
Øyvind Gjerde frå Åndalsnes blei den store helten på Molde stadion då han laga 3-2 målet til AaFK mot storebror frå Romsdal. Målet kom fleire minutt på overtid etter at Daniel Berg Hestad hadde utlikna- også det på overtid.
Molde misbrukte fleire store sjansar i 2.omgang. Morten Moldskred laga 1-0 for AaFK etter 14 minutt. Berre minuttet seinare heada Tor Hogne Aarøy inn 2-0 for gjestane frå Ålesund. David Ljung reduserte til 2-1 etter 27 minutt.

Av Arne Flatin. Publisert 22.06.2003 16:39.
Det var handgemeng mellom Molde-keeper Eddie Gustafsson og AaFK-spiss Tor Hogne Aarøy etter ein duell mellom dei to etter ein drøy halvtime. Ingen fekk gult kort, og motvilleg gjekk dei med på å ta kvarandre i handa etter oppmoding frå dommar Kjell Alseth. Christian Steen (AaFK) fekk kampens første gule kort etter ei tøff takling.

Fotballfest

Alt låg til rette for fotballfest i Molde denne ettermiddagen. Ferjene gjekk fullstappa mellom Vestnes og Molde i heile ettermiddag. Folk reiste tidleg frå Ålesund for å posisjonere seg til kamp. Då NRK Møre og Romsdal kom til ferjekaia på Furneset i 13-tida var det allereie "kaos" med parkerte bilar, bilar i ferjekøen og folk i oransje. For det var tango-trøyene som dominerte bildet. Ikkje berre på ferjekaia og om bord i ferjene. Også i Storgata var det lite blått å sjå før kampen.