skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Klart for historisk kamp på søndag

På søndag er det klart for en historisk kamp på Molde stadion. For første gang i tippeligaen møtes Molde og Aalesund til dyst.

Publisert 17.06.2003 13:42. Oppdatert 17.06.2003 14:25.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Oppgjøret er omfattet med enorm interesse, og Molde stadion blir trolig utsolgt til dette oppgjøret. Det betyr at 11 167 tilskuere kommer til å overvære kampen.

Begge sliter på tabellen

Begge lag har fått en trøblete start på årets sesong. Svært få er overrasket over at Aalesund ligger på nedrykksplass, men Molde har vært årets skuffelse i tippeligaen. På bortebane har Molde enda ikke scoret mål, og heller ikke fått poeng. De har derimot gjort det bedre hjemme på Røkke-løkka, hvor ingen har slått Molde så langt. Aalesund har fremdeles ikke vunnet en kamp i årets tippeliga, og lagets fem poeng har kommet etter tre uavgjorte hjemme, og to borte.


Tap i helga for begge

Oppladningen til denne kampen rent sportslig var ikke akkurat den beste for noen av lagene. Molde fikk bank av Rosenborg med 5-0 på Lerkendal, mens AaFK gikk på et 2-0 tap hjemme for Bodø-Glimt.

Bernt Hulsker har hisset på seg AaFK-supporterne

Også supporterne er klare

Men, det er ikke bare spillerne som nå forbereder seg til kamp.Både Stormen og Tornekrattet har i lang tid gledet seg til oppgjøret, og det vil nok bli en minst like intens kamp på tribunen som det blir på banen. Flere tusen sunnmøringer har ihvertfall meldt sin ankomst til rosenes by. Og den dag i husker Aalesund-supporterne godt Molde-spiss Bernt Hulsker sin kommentar da det ble klart at Aalesund hadde rykket opp:-Da er vi ihvertfall sikret seks poeng..


Hareide tror på Molde

Åge Hareide scoret to mål i det siste serieoppgjøret som har vært mellom disse to lagene. Det fant sted 2.september 1979 i Molde, og Molde vant 2-0,eter Hareide sine mål. Våroppgjøret endte forøvrig 1-1. Det året rykket Molde opp fra den gamle andre-divisjonen, mens AaFK rykket ned. Nå er Hareide trener for Rosenborg, og mannen som nesten allerede kan innkassere årets seriegull, tror Molde blir for sterke på Molde stadion. Han understreker at han gjerne skulle ha delt ut tre poeng til begge lagene, men siden det ikke går, så står hjertet hans fremdeles nærmere Molde. Han håper inmidlertid inderlig at både Molde og Aalesund blir å finne i tippeligaen også neste år, fordi det vil bety mye for fylket vårt.

Celebert besøk

Kjell Inge Røkke SKAL se MFK-AaFK.
Ikke bare "vanlige" folk blir å finne på Molde stadion søndag. Kjell Inge Røkke har allerede meldt sin ankomst, og kanskje kommer også statsministeren?

Ihvertfall er det uansett klart for årets fotballfest på søndag. Kampstart klokka 1800.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no