skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Sunnmøringene kupper Molde stadion

Sunnnøringene er iferd med å kuppe Molde stadion foran det historiske lokaloppgjøret mellom Molde og Aalesunds Fotballklubb søndag den 22.juni.Til nå har nemlig pågangen etter billetter vært langt større fra Sunnmøre enn fra Romsdal.

Publisert 11.06.2003 12:36.
Terje Sorthe sier folk nå må skynde seg å kjøpe billetter.
Markedssjef Terje Sorthe i Molde Fotball sier til Romsdals Budstikke at romsdalinger som har tenkt seg på kamp nå må våkne. Det er nemlig ingen overdrivelse å si at det begynner å haste for de som ønsker gode plasser, fortsetter han.

4000 ledige billetter

Rundt 7000 billletter er solgt så langt, og spesielt har mange sunnmørs-bedrifter vært tidlig ute og sikret seg mange billetter på de beste feltene. I det siste har også klubben merket stor interesse fra personer på Sunnmøre.

Tror på fullt hus

Aadne Orvik regner med det blir fullt hus på stadion.
Arrangementssjef Aadne Orvik tror det blir fullt hus på stadion, og han understreker at det ikke nytter å komme noen få timer før kampen og tro at man skal få de beste plassene.

Ønsker publikum velkommen

Tornekrattet sin pressetalsmann Sverre Mauseth ønsker AaFK-tilhengerne velkommen, men han vil selvfølgeig ikke ha noe av at det blir flest publikummere som heier på Ålesund.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no