skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Bengtsson fikk sparken

Gunder Bengtsson
Gunder Bengtsson
Gunder Bengtsson og assistent Kalle Bjørklund er løst fra sine kontrakter med Molde Fotballklubb. Odd Berg overtar som trener.

Publisert 22.05.2003 15:41.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Her er pressemeldingen fra klubben:
Molde Fotballklubb, Gunder Bengtsson og Kalle Bjørklund er i dag blitt enige om at samarbeidet opphører med umiddelbar virkning. Partene har kommet frem til en minnelig løsning som ikke kunngjøres.

Kom før 2001

Gunder Bengtsson og Kalle Bjørklund kom til Molde foran 2001 sesongen med bakgrunn i den plattform som bygget på strategi- og handlingsplanen som klubben hadde utarbeidet. En viktig del for å nå sportslige resultater var fastsatte økonomiske rammebetingelser, i dag er disse ikke i samsvar med det som var lagt til grunn i strategi- og handlingsplanen. Dette har ikke med manglende støtte fra Aker RGI som har innfridd mer enn 100% i en lengre periode og fortsatt gjør det. Dog har især klubbens transferinntekter sviktet betydelig de siste årene slik at den økonomiske rammebetingelsen er vesentlig forandret i forhold til langtidsplanen.

Turbulens

Årsaken er også den turbulens klubben har vært i i en periode og de sterke signal som er kommet fra klubbens nære omgivelser. Molde Fotballklubb, Gunder Bengtsson og Kalle Bjørklund har sammen funnet ut at det er til beste for alle parter at samarbeidsforholdet opphører.

På kort sikt vil Odd Berg (bildet)
Odd Berg
ta over det trenermessige ansvaret for klubbens elitefotball avdeling. Øvrige personer i trener- og støtteapparatet vil klubben komme tilbake til.

Nærværende pressemelding er utarbeidet i fellesskap mellom partene.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no