skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
NISO om uroen i Molde Fotballklubb:

-Bråket skader spillerne

Leder i spillerorganisasjone NISO, Morgan Andersen, sier bråket i Molde rammer spillerne i klubben. -Det haster å få ro i rekkene, sier han.

Av Pål Bakke. Publisert 20.05.2003 13:13. Oppdatert 20.05.2003 15:40.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
NISO har engasjert seg i saken rundt bråket mellom ledelsen i Molde Fotballklubb og manager Gunder Bengtsson. Leder i NISO, Morgan Andersen sier bråket skader både spillerne og hele fotballbyen Molde.

Mister fokus

Det er spillerne som skal prestere og levere underholdningen som publikum vil ha. Når det er så mye uro som det er nå, går det inn på spillerne og gjør at de mister fokus, sier NISO-lederen.

NISO er i daglig kontakt med spillerne i Molde. Selv har spillerne latt være å kommentere striden. -Det er en klok avgjørelse av spillerne, sier Morgan Andersen.

Morgan Andersen

Spillerne mistrives

Molde er en liten by med stor fotballkultur der mange er opptatt av fotball. Spillerne må trives, og det gjør de ikke nå. Da er det vanskelig å prestere, sier Andersen. Han krever at ledelsen i klubben snarest finner en løsning slik at spillerne får ro i rekkene og kan konsentrere seg om det sportslige. Mange spillere tar denne saken svært tungt, sier han.


Gunder Bengtsson

Timeglasset renner ut

I ettermiddag går 48-timersfristen til utvalget som skulle finne en løsning på den sportslige krisen ut. Mange spekulerer i om utvalget vil legge føringer i måten manager Bengtsson skal styre laget på for å bedre de sportslige resultatene. Dette kan i såfall bli en uholdbar situasjon for Bengtsson. Dersom han da velger å si opp selv, blir det en langt billigere løsning for Molde enn dersom de gir ham sparken.


LENKER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no