skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Hoseth støtter Bengtsson

Magne Hoseth har full tillit til trener Gunder Bengtsson. Mens styret i Molde holdt krisemøte i hjembyen, gjorde Hoseth sine første løp for A-landslaget.

Publisert 18.05.2003 22:03.
Magne Hoseth
Oslo (NTB): Jeg tror bare det skal et par justeringer til for å rette opp situasjonen i Molde, sa Hoseth. Jeg har personlig ikke hørt noe om den store misnøyen med trenerne. Jeg har hatt full tillit til ham (Bengtsson) hele tiden. Molde har startet sesongen elendig. 16. mai ble det 0-3 mot Bryne etter en slett forestilling.

Nils Johan Semb

Treningen avgjør

Landslagstrener Nils Johan Semb gir Hoseth en real sjanse. Det er opp til ham å gripe den. Han får fire treninger å vise seg fram på. Det avgjør om han spiller mot Finland torsdag og er aktuell for de kampene som kommer, sier Nils Johan Semb. Hoseths venstrefot og herlige ballbehandling kan bli et etterlengtet krydder for Norge.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no