skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Uklart om Bengtsson må gå

Molde Fotballklubb vil ha endringer, men om den svenske trenerduoen må gå er foreløpig uklart.

Publisert 18.05.2003 18:46.
Molde-formann Oddne Hansen
Molde(NTB): Styret i Molde Fotballklubb vedtok søndag kveld å nedsette en gruppe bestående av tre styremedlemmer og tidligere A-spillere: Bertil Stranden, Odd Ivar Moen og Øystein Neerland skal bruke en dag eller to til å foreslå tiltak. Ifølge lederen i Molde Fotballklubb, Oddne Hansen, er målet med tiltakene flere poeng og mer publikum på kampene.


Ikke mistillit

På spørsmål om styret har full tillit til den svenske trenerduoen Gunder Bengtson/Kalle Bjørklund, svarer Hansen at styret ikke har uttrykt mistillit til trenerne. Et skifte av trenere vil kunne få store økonomiske konsekvenser for Molde Fotballklubb. Trenerne har nesten to år igjen av kontrakten sin, og Molde FK risikerer å måtte utbetale vel 4 millioner kroner i lønn til svenskene dersom de får sparken. Hansen sier at det ikke er knyttet prestasjonskrav til trenernes kontrakt. At det bare er oppnådd fem poeng etter seks kamper er definitivt under Moldes ambisjonsmål, men får ikke uten videre følger for trenernes kontrakter.

Espen Silseth, adm. dir. Molde Fotballklubb

Sesam-sesam

Vi må jo gjøre noe. Vi kan ikke leve med den uroen vi nå har rundt oss, sier sportslig leder Bertil Stranden. Stranden er også med i tremannsutvalget som på maksimalt to dager skal komme med en løsning. Daglig leder i Molde FK, Espen Silseth, sier at spillerne løper rundt med skuldrene langt over hodet. Han tror at det kan være positivt å bryte treningsmønsteret. Uansett: Eneste svar kan ikke bare være å jobbe hardere, sier Silseth.

Odd Berg

Vil ha Berg

I Molde er det etter hvert svært mange som roper på Odd Berg, den tidligere storscoreren som er ansatt i klubben og som har suksess som juniortrener å vise til. Han har skapt entusiasme rundt seg tidligere, og entusiasme ser ut til å være mangelvare nå. Odd Berg sier selv til NTB at han tror Gunder Bengtson blir sittende. Jeg har ikke fått spørsmål fra noen om å gå inn i en hovedtrenerrolle. Skulle det komme et slikt spørsmål, måtte jeg gå i tenkeboksen først. Det vil uansett ikke bli lett å ta over, sier han.Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no