skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Molde tapte

FC København vant mandag ettermiddag 1-0 over Molde FK på KB's treningsanlegg i København. Ved pause var stillingen også 1-0. FCK's mål ble scoret av Carsten Fredgaard på et flott frispark fra 19 meters hold, skrudd inn i vinkelen i Jakup Mikkelsen's (bildet) høyre hjørne.

Publisert 31.03.2003 21:08.
Molde slet med å komme inn i kampen de første 25 minuttene men kom stadig bedre til etterhvert. Hjemmelaget hadde ballen mest men Molde hadde de fleste og største sjansene.

Tungt Molde-lag

Kampen viste ikke frem det store spillet men Molde hadde et flertall i sjanser og scoringsmuligheter og det ville ikke vært urimelig med en seier til Molde kampen sett under ett.
En kunne også se at lagene var inne i ulike perioder, FC København er i gang med sesongen og var lettere i bena, mens Molde har store mengder trening i kroppen og virket litt tyngre enn sine motspillere. (www.moldefk.no)Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no