skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

1-1 mellom Molde og Hødd

Molde og Hødd spelte uavgjort 1-1 i ein treningskamp på kunstgrasbana i Molde i går. Molde leia 1-0 ved pause, etter skåring av Kai Røberg (bildet).Eit kvarter før slutt utlikna Ronny Jørgensen for Hødd.

Publisert 12.03.2003 09:20.

Frå Hødd si nettside

Hødd spilte en grei kamp mot et B-preget Molde-lag og burde vunnet kampen. Hødd spilte mye flott fotball og hadde full kontroll defensivt, men det lille ekstra manglet for å få flere mål. Leira, Ørsal, Televik, Nevstad, og Jørgensen hadde alle muligheter til å sette seg på scoringslisten etter gode skuddmuligheter, nærmest var Ørsal som satte den i tverrleggeren. Molde tok ledelsen 1-0 etter en god redning som endte med retur til en umarkert Kai Rødberg som satte den i lengste vinkel. Etter mange gode Hødd forsøk ble det 1-0 til pause. Etter hvilen kom Hødd best i gang og hadde meget god kontroll gjennom hele kampen. Etter 74 min. fikk Hødd frispark på midten av banen. Frisparket ble slått på bakerste der en umarkert Ronny Jørgensen fikk heade ballen kontant i mål, 1-1. Like etter hadde Hødd en corner som var over streken i Molde-målet, men dommeren godkjente ikke scoringen. Alt i alt en god gjennom kjøring for Hødd-laget. Hødds beste - Sindrè Eid & Andrè Nevstad

Hødd har spilt mot to av de antatt beste lagene i eliteserien uten å blitt en kasteball. Dette tar vi som et godt tegn på at formen er stigende.
At målene uteblir er ikke en bekymring for spillerne, så lenge vi prøver vil det snu før eller siden og målene vil komme.

Frå Molde si nettside

Molde og Hødd spilte uavgjort 1 - 1 på kunstgressbanen i Molde tirsdag kveld. Ved pause ledet Molde 1 - 0.
Kai Røberg gjorde Molde's mål etter 24 minutter da han fra ca 14 meters skrått hold satte returen fra Hødd keeper Moldskred i vinkelen. Moldskred ga retur på en god avslutning fra Bernt Hulsker.

Hødd utlignet etter 74 minutter ved Ronny Jørgensen som stusset et frispark i mål i Jakup Mikkelsens venstre hjørne.

Molde burde sikret seg en større ledelse tidligere i kampen etter flere bra sjanser, når man ikke greide det - var Hødd det farligste laget i kampens sluttperiode og sikret seg et OK uavgjort resultat.