skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

MFK vil ha nye spillere

Gunder Bengtsson vil ha to nye spillere til klubben så snart som mulig.
Gunder Bengtsson vil ha to nye spillere til klubben så snart som mulig.
Molde Fotballklubb jakter fremdeles på forsterkninger.
Manager Gunder Bengtsson vil han en ny venstreback og en ny midtstopper på plass så fort som mulig.

Publisert 04.03.2003 12:11.
Begge disse spillerne må være i landslagsklasse, sier Bengtsson til Romsdals Budstikke.
Han vil ikke fortelle konkret hvem han har i kikkerten, men mye tyder på at det er skandinaviske spillere utenfor landets grenser som vil være aktuelle for klubben.

I forhandlinger om venstreback

MFK er i øyeblikket i forhandlinger med en ventrebeint back, som i tilfellet må kjøpes fri fra sin nåværende klubb. Bengtsson har håp om at en avtale kan komme i stand allerede i løpet av denne uka.
Manageren vil også sikre seg en ny midstopper før seriestart. Grunnen er at både Tobias Carlsson og Petter Christian Singsaas har kontrakter som går ut etter denne sesongen. Det kan være begge to blir sier Bengtsson, som imidlertid ønsker å være i forkant av situasjonen, dersom en, eller begge to skulle velge å forlate MFK.

Bør se vekk fra Bosman-spillere

Gunder Bengtsson sier videre til Romsdals Budstikke at MFK nå bør se vekk fra Bosman-spillere i årene som kommer, og heller bruke litt mer penger når de rette spillerne dukker opp.
Han mener at dersom Molde skal innfri ambisjonene om å ta medalje, og spille i Europa, så må de hente spillere som går rett inn og hever laget.

PS

Molde-ledelsen prøvde forøvrig i januar å hente Pa Modou Kah til klubben. Klubben var i dialog med Vålerenga, men det kom aldri til konkrete forhandlinger. I stedet sikret Molde seg Magnus Kihlberg(bildet).

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no