Sexguiden
En naken kvinne med blondt hår ligger på alle fire på en svart madrass. En annen naken kvinne med blondt hår sitter bak henne og simulerer at hun masserer rumpehullet hennes.
En naken mann med blondt hår ligger på alle fire på en svart madrass. En naken mann med kort mørkt hår sitter bak ham og simulerer at han masserer rumpehullet.
En naken mann med tatoveringer ligger på alle fire på en svart madrass. En naken blond kvinne sitter bak ham og simulerer at hun masserer rumpehullet.

Rumpekos

Tittelen sier det meste

Selv om tanken kan være pirrende, kan analsex også være en høy terskel for noen. Det kan være lurt å begynne med litt rumpekos. Om dere går videre eller ikke, er helt opp til dere. Husk at dere ikke trenger å prøve alt.

Du eller partneren kan legge seg på alle fire. Den andre plasserer seg bak og masserer rumpehullet med en finger eller to. Det kan skape en nydelig følelse.

Tips

Ser du en mulighet for at det blir rumpekos i løpet av kvelden, kan det være lurt å ta deg en god og grundig dusj i forkant. Da slipper du å uroe deg for at vond lukt eller andre uhumskheter kommer i veien for nytelsen.

Enda mer nytelse

Om dere er flinke til å gjøre flere ting på en gang, kan dere samtidig leke med vulva, testikler eller penis. Hva med å massere rumpeballene?

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?