Sexguiden
En naken mann med skjegg står på alle fire i senga med en annen naken skjeggete mann stående på knærne bak rumpa hans
En naken dame med langt mørkt hår står på alle fire i senga med en naken mann med tatovering på armen og langt hvitt hår stående bak rumpa hennes. De er et godt voksent par.
En naken dame med mørkt hår og tatoveringer står på alle fire i senga med en naken mann på knærne bak rumpa hennes
To nakne damer står over hverandre på knærne i senga mens de snur seg mot hverandre og kysser
En naken dame med lyst hår i hestehale står på alle fire i senga mens en annen lyshåret naken dame står på knærne bak rumpa hennes og holder den høyre hånda i skrittet hennes
En naken man ligger på alle fire i senga mens en annen naken mann står på knærne bak rumpa hans

Hundestillingen (doggy)

Nytelse på alle fire

Denne trenger kanskje ingen forklaring, men vi gjør det likevel ... Den ene står på alle fire, mens den andre står bak. Herfra kan dere penetrere eller bruke fingrene. Eller hva med begge deler samtidig?

Tips

Den som står på alle fire kan variere med å lene overkroppen fremover og løfte rumpa opp. Høydeforskjellen kan bestemme om den bakerste står med bena innenfor eller utenfor partnerens ben.

Skal dere gjøre denne stillingen analt, husk oppvarming og glidemiddel! Det kan være lurt å begynne med litt rumpekos. Om dere går videre eller ikke, er helt opp til dere. Husk at analsex kan være utfordrende for noen. Snakk sammen og finn ut hva dere liker og er komfortable med.

Enda mer nytelse

Hundestillingen finnes i flere varianter, og her er det bare å prøve seg frem til hva man liker best. Prøv gjerne stillingene tiger, frosken og stående hund.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?