Sexguiden
En kvinne med mørkt hår står på alle fire. En kvinne med blondt hår sitter på kne bak henne med ansiktet mot rumpehullet. Hun simulerer oralsex. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En kvinne med blondt hår ligger på ryggen med beina og rumpa i været. En kvinne med blondt hår sitter på kne bak henne med ansiktet mot rumpehullet. Hun simulerer oralsex. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En kvinne med mørkt hår står på alle fire med rumpa i været. En mann med mørkt hår og skjegg sitter på kne bak henne med ansiktet mot rumpehullet. Han simulerer oralsex. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En kvinne med blondt hår står på hendene med beina og rumpa i været. En mann med mørkt hår står på kne bak henne med ansiktet mot rumpehullet og holder rundt henne. Han simulerer oralsex. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En mann med mørkt hår står på alle fire med rumpa i været. En mann med blondt hår sitter på kne bak ham med ansiktet mot rumpehullet. Han simulerer oralsex. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.

Rimming

Kyss meg i ræva

Analåpningen er en av de mest erogene sonene vi har på kroppen. Så hvorfor ikke utforske den?

Den ene setter seg på alle fire mens partneren legger seg bak med fri tilgang. Start med å spre rumpeballene og stimuler analhullet til partner ved å slikke, suge eller penetrere med tunga.

Rimming kan være selve høydepunktet, men det kan også være en fin måte å varme opp til analsex.

Det er ikke alle som liker rimming eller rumpekos. Snakk med hverandre om hva dere liker, og husk at dere trenger ikke prøve alt.

Tips

Ser du en mulighet for at det blir rim-action i løpet av kvelden, kan det være lurt å ta deg en god og grundig dusj i forkant. Da slipper du å uroe deg for at vond lukt eller andre uhumskheter kommer i veien for nytelsen.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?