Sexguiden
To nakne kvinner med blondt hår ligger på en mørk seng. Den ene personen ligger på den andre med ryggen til den andre og beina bøyd. Den øverste kvinnen har den ene hånda i skrittet, mens den underste kvinnen holder den ene hånda på den andres bryst. Øynene er lukket.
To nakne menn ligger på hverandre på en mørk seng. Den øverste mannen ligger med ryggen mot den andre, med beina bøyd og kroppen lent bakover. Han har hendene mellom beina og smiler. Den underste mannen har på siden av magen til den andre.
To nakne menn med skjegg ligger på en mørk send. Den ene ligger på den andre med ryggen i svai og armene ned mot senga. Han skrever over den andre. Den underste mannen holder hendene på ryggen til den andre mannen.
Naken mann og kvinne ligger på en mørk seng. Mannen har mørkt hår og kvinnen langt lyst hår. Mannen ligger underst med hendene på kvinnens bryster. Kvinen ligger på mannen med ryggen til han, lent bakover med beina bøyd.

Liggende rytter

Legg deg ned og start hoftedansen

En av dere ligger på ryggen, mens den andre setter seg oppå og lener ryggen ned mot partnerens overkropp. Herfra kan dere bevege hoftene, samtidig som dere tar på hverandre. Penetrering eller ei, det bestemmer dere.

Tips

Dette kan strekke fælt i låra for den som rir. Derfor er det lurt å legge seg rolig ned og vente til musklene er varme.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?