Sexguiden
En blond kvinne kneler over en mann med mørkt hår som ligger på ryggen. Hun sitter over ansiktet hans med beina spredt. De simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En eldre mann med langt hvitt hår kneler over en kvinne med mørkt hår som ligger på ryggen. Han sitter over ansiktet hennes med beina spredt. De simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige. De er et godt voksent par.
En kvinne med mørkt hår kneler over en mann med mørkt hår som ligger på ryggen. Hun sitter over ansiktet hans med beina spredt og lener seg bakover med en hånd på hans kne. De simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En blond kvinne kneler over en kvinne med blondt hår som ligger på ryggen. Hun sitter over ansiktet hans med beina spredt. De simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En kvinne med kort mørkt hår kneler over en annen kvinne med blondt hår som ligger på ryggen. Hun sitter over ansiktet hennes med beina spredt. De simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En blond mann kneler over en mann med mørkt hår som ligger på ryggen. Han sitter over ansiktet hans med beina spredt. De simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.

Monarken

Kongen/dronningen befaler

Monarken kneler over partneren som ligger på ryggen. Plasser deg slik at partneren kan stimulere deg ved å kysse, slikke, suge eller penetrere med tunga. Benytt gjerne maktposisjonen til å gi beskjed om hva du liker og hvordan du liker det. Du er jo tross alt monarken!

Tips

Nyt opplevelsen, men pass på slik at partneren din får puste. Ikke sett deg ned på ansiktet deres med hele kroppsvekten din.

Enda mer nytelse

Beveger du deg enda litt mer frem over partneren, kan denne stillingen fungere som et behagelig utgangspunkt til rimming.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?