Sexguiden
En blond kvinne ligger på en svart madrass og sprer beina. En annen blond kvinne ligger med ansiktet mellom beina hennes og simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En blond kvinne ligger på en svart madrass og sprer beina. En kvinne med kort mørkt hår ligger med ansiktet mellom beina hennes og simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En ung mann med mørkt hår ligger på en svart madrass og sprer beina. En mann med blondt hår ligger med ansiktet mellom beina hans og simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En kraftig bygd mann ligger på magen på en svart madrass. Han har ansiktet sitt foran skrittet til en skallet mann med skjegg og simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En mann med mørkt hår og skjegg ligger på en svart madrass og sprer beina. En kvinne med mørkt hår ligger med ansiktet mellom beina hans og simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En blond kvinne ligger på en svart madrass og sprer beina. En tatovert mann med mørkt hår ligger med ansiktet mellom beina hennes og simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.

Liggende munnfull

Frokost på senga

Legg deg på ryggen, spre beina og la den andre slippe til. Len deg tilbake og nyt mens partneren din stimulerer deg ved å kysse, slikke, suge eller penetrere med tunga. Denne stillingen fungerer også godt når en av dere står.

Enda mer nytelse

Løft beina opp til en komfortabel stilling slik at partneren kommer lettere frem til godsakene.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?